Nuffnang

Thursday, June 10, 2010

bungy jump sangat best! :DDD


hye korang! i br blk dr phuket ne. serious best. mmg memorable moments ever lah kan! :D

aku pegi dlm 4 hari. tapi byk gilerrrrr aktiviti buat, so bile dah busy tu problem2 yg kat bwh ne dpt la lupekan. geegegeg okay lah. pagi2 ahad dah bertolak dr umah. actually ari sabtu tu i pegi tgok LAGENDA BUDAK SETAN! wuwuwuwuwuwuwuwuw naseb baek dah tgokk kalo tak kempunan la mse kat phuket tuu :) :)

pastu i pegi singgah the curve jap nak jumpe si kecik molek kwn i jap nangis kat dye pasal PMS bwh ne :') then bagi lolipop besa kat sorg senior i g smbut besday kat gardens. then, sampai umah dlm kol 12.30. pdhal kne bgn kol 3.30 sbb kol 4.30 kne btolak dr umah dah sbb flight kol 7. mmg aku tdo sejam je sbb tak larat gile kot =.= lpas tu dlm flight mmg tdo je naseb bek takde FA yg hensem. lpas tu sampai dalam kol 8.30 kat sne. lpas tu g check in. OMG HOTEL MMG SUMPAH LAWA! JW Marriot kot! 5 star woot woot tq abah! then tros pegi bungy jumping teeheee :D


doa dulu weh serious cuak. mmg ah 50m je. tapi mse dah half tu aku tnye org yg jage tu brape jauh lagi? bile nak sampai ne? mmg tgi gile woi :(



ne actually mse nak naek tu. i mcm ternangis sket sbb cuak. i mmg slalu gile cmtu. nangis mengade2 tapi bile dah naek tu, nak lagi skali. mengade punye budak!



mse i tgah nak naek, dorg ne sibok! sibok amek gamba! haha siot en. ne ijad punye gf name dye bella ;p haha poyo je ijad ;p okay skrg focus kat story i plak. bungy jump okay tak sabaq tak sabaq! tapi bile dah naek tu haih hanya Allah yang tahu perasaan i tau tak ahaa


mse ne i jerit. abahhhhhh aten takot!!!


okay lah takpelah i redha then. jadi i pandang depan then just lompat!


yeayyyyyyyyy!!!


haaaa hambek! kepala kne celup, ne sume sbb tali tu panjang n plus berat yg melampau lampau tu! haha


peace yawwww ahahah!


tak comel lansung shazea, tolong ah!



and yes! i dah dpt sijil! woot woot! best gila! i nak lagi! i tak saba nak tgu video dri auntie rina sbb dye yg record. i mcm jerit gile babs ah sbb nak release stress. korg takan pecaye i jerit gile2 haiyooooo =.=

10 comments:

azaliahjsalleh said...

wow bestnya
insyallah de rezki pegi sne
t i cuba =)

shazzy :) said...

tu ah mesti cuba! :P

Cik Akma said...

huuu pegi sane dlu time ktorg kecik2. btw i love ur pix yg tadah tgn tu. mesti takot gle hahah~

shazzy :) said...

hehe tak penah pegi lagi. haah sumpah cuak! berdebar2 =.=

sayang said...

cool gila !!!
comel tuan belog ini :p

ainhamzah said...

ya allah..
beraninya (**.)
kalo ain smpai bila pun tak ada kekuatan tu


picit sini : dari budak(**,)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

waaaa!! bestnye.. bungy jump kat mana tu eyh??

shazzy :) said...

ain, alaa mule2 cuak gak tp once dah sampai atas tu takleh watpa dah =.=

shazzy :) said...

hehehehe thnks babe :)

shazzy :) said...

kat phuket dear, malaysia tarak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...