Nuffnang

Saturday, May 29, 2010

yeayyy final dah hbs :)


salam u guys :)

okay. agak nye ne dah beribu kali i ckp nak update tapi asyek malas. eee taktau la apesal. kang delete tros blog kang mesti sume org rindu en, ceh :P and sume gadgets kat blog i pon mst korg dah bosan tgk en? gmmphh =.-


ceyy, blasah org yg suke buat comel jom! heheh

anyway, I dah habis exam! yeay yeay azab gile maths serious. first time buat takde mase n mmg susah gile ah. padahal favourite tuu. and for econs, i mmg bersyukur gile even kalo i dpt below than 5 pon i puas hati KOT. sbb i tau i dah buat terbaik. and business plak. haha choi jwb soklan je pon tp smp 10 pages jwpn kne kasi. TERBAEK kan?

malay pulak , lagi la baguih, essay 8 muka surat. hamboiii soklan taknak sng lagi plak tu. miahahaha. english was okay kot. sedang2 je, grammar sume tu :) last one, chemistry. was okay jugak but then ntah ah, theory mcm kentut i pon taktau nak ckp cne gagag :D

ohhh esok pegi youth! arini pon g kot. tgok ah. kalo agak2 nak meet up bgtau i k? :)

p/s; i nak let go brg2 pre-loved item tp slm mgu dpan sbb tak snap gamba lagi. eh, tp jgn la simpan harapan nnt smp kate i tak simpan janji. tau tau? :)

2 comments:

Cik Akma said...

youth? bile last eh? ngee x sempat nk pegi ni~

shazzy :) said...

dah hbs dah kakkkk ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...