Nuffnang

Tuesday, May 4, 2010

prep charity dinner part 1


like serious sheet weyh, i spent 3 hours for fb instead of doing my chemistry trial paper. gile ke? haih mcm ne la budak IB.

oryteeeee did u guys notice that i havent publish any posts for the last entire week? haha because i was busy for the charity dinner preparation (haha sorry ramai taktau sbb i pon tak promote bende ne sgt sbb tau korg takan willing nak bayar rm70 untuk 4 jam je pon kan walaupun untuk charity) hahah mcm ne la malaysian mentality tapi ade aku kesah? haha kne band jugekk aku ne kang.

anyway ari isnin one of my frens, mak dye masuk hospital. but now she's getting better la insyaallah. ari isnin tak rse lagi busy aw, stat ari selasa, kelas sume cancel. TERBAIK WOKK! mmg best ah takde klas :)


busy doh kne prepare untuk dewan sume. ari slase kot kne rush pegi tesco, ikea, ngn the curve straight semata-mata nak cr kertas ajaib, haha ajaib la sgt tapi tu ah dah la aku pon tak bwk bj lnsg g dshire so kne la drive balik g shah alam, ptg tu dtg balik tp g skolah plak tu . naseb naseb.

okayy pegi skolah kol 8 pg, balik skolah kol 12 malam.

BAYANGKAN!

serious mmg busy gile kot dah takleh nak ckp ape dh, sume keje nak marah2 jek bhaha bile ingat balik lawak kot.



TARAAAAA ! ini hasil dewan kitorg. tapi tk nmpk lawa sgt sbb gelap en. nnt bile yg night btol2 aku post k? korg tgu je ah aku mls nak cte pnjg dalam satu post nnt org bosang. haha



anyway kalo korg ingat la aku ade gak post gamba yg dlm cermin tu kan (ayat taknak keling lagi) haaaa sume tu sbb dinner ne ah, konon ah kan :P jgn risauuuu, nnt aku upload video kitorg menari cume korg kne sabaaaa byk byk :)

1 comment:

full of love,keyna said...

xsabar xsabar ni sys !:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...