Nuffnang

Sunday, February 21, 2010

happy birthday moon :)



okay tuan tuan dan puan puan !
my honeymoon is over ;'(

i'm at damansara then im gonna have class test on tuesday to fridayyyy !! ehh lupe but friday cuti maulud Nabi Muhammad yg tercinta ♥

ahhh haven't finished my work plak tu hish . too lazayhhhh ;(

but its okay, i got more time to deal with that . the most important is i want to meet my moon ! i miss her , plus its her birthday kesian saye takde ngn awak mesti awak rindu saye kan ? sobs

this is moon with her new bf :)

MIAHAHAHA ! mgu ne aku taktau boleh ke tak because friday is a holiday so i might be going back home on thursday evening . then aku kne pegi majlis maulidur rasul kat umah jiran . then sat plak kne g kenduri kahwin :( bende yg paling aku tak suke buat tapi ini adalah kemestiaan sbb tu saudara paling dkat aku . so, ahad la kalo kau nak pon but abah aku ckp nak g umah org buat charity lagi kot tsk tsk

kalo tak boleh mgu ne , mgu dpan ye sayang ?

so, HAPPY BIRTHDAY . aku rase aku agak awal wish kau di facebook . aku bangge *wink wink . dan sebagai seorang sahabat baik , aku sangat menyayangi kau . semoga kau dapat ape yg kau nak , insyaallah aku doakan kebahagiaan dan kesejahteraan dan yg terbaik untuk kau ! aku dah beli hadiah untuk kau teeheeee :P

jumpe kau nanti ye , I LOVE YOUUUUUUUUUUU ! :)


5 comments:

cik bulan said...

ngenggggg!!!! tengkiuuuu hahahaha

ngok la kau tu bukan bf akuuuuu...tuh jejaka cumel yg aku minat.hahahahah xdeclare ponggggg!!!buat malu aku jer!hahahaha

tengsss..nant nak hadiah mahal hahahahah

Cik Akma said...

nk cuti lagii T_T

shazzy :) said...

hahahahaha gedik , dah couple ckp la dah kapel kann ! miahahaha okay syg ;p

shazzy :) said...

hahaha tahu takpe sys ! :(

maisyara Pot! Pot! said...

happy bday 2 her! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...