Saturday, September 4, 2010

shahirrrr buah hatiku! ^__^



tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! okay entry ni korang kena baca dalam nada yang super duper excited tau! :D

haha omg omg korang tak percaya? haaaa kalau korang tak percaya, shazzy lagi tak percaya tau tak. seriouslyyyyy memang tak expect lansung. dah la memang tengah emo sebab takleh drive pi kl en. then , klua la pegi isi minyak. lagipon tengah risau sebab jam. serious kalau jam gila2 then kereta shazzy stuck tengah jalan nak angkut pi stesen minyak camne kan? takpelah tawakal je. bila dah sampai tu teros ingat nak bayar then isi tros blah. skali kakak kat kaunter tu cakap,

"kalau nak amek gamba ngan shahir, tu dia g amek kat sane tu *sambil tunjuk*

then shazzy dh macam, kejadah kakak ni tiba2 cakap pasal shahir. sekali paling, YA ALLAH HENSEMNYA MAMAT NIIIIIIIIIIIIIIII! *okay sabar* nasib baek bawak camera. teros cakap kat dia,

"abang, boleh tak nak amek gamba?"
"boleh, boleh *sambil senyum menggoda dia tu* " omg serious cair gilaaaaaaa!

haha serious first time sebab before ni kalo excited jumpa artis pon tak penah nak amek gamba :) agaga excited lebih2. pastu shazzy sembang2 ngan dia jap. sambil tu memang mata tak lepas and mulut ni kalau boleh nak sengih lagi luas! haha lepas tu dah ckp bye kat dia, ibu call. dah memang kebetulan, ibu tak cakap pape lagi, shazzy dah jerit, "ibuuuuuuuuuuu ten jumpa shahirrrrr!" haha over tol :P

44 comments:

AZIE ASZERA said...

OMG, u!!! i teringin giler nak jumpa dia :( today nye event dah lah i terlepas. uuhuh. serius, handsome giler!!

lady mermalade said...

wehhh gila la muka korg sgt sesuaiii dowh!
dye wtpe kt stesen minyak tu?? sje tggu org nk amik gmbr ngn dye ke?? hahaha

Zulfahmi Abidin said...

eeeuuu......kah2...okey2.kalau fahmie jumper artis.shazyy kene bace entry fahmie tajukdye pengalaman jumper artis.kah2...

shazzy :) said...

azie: tau takpaaaaaaa! dia ada kat pavilion kaann? i br tau tadik :(

shazzy :) said...

zulaikha: heeee kan kan! wakakaka taklah dia pergi cuci ketaaaa :P

shazzy :) said...

fahmi: hahaha jeles je bunyik kan! hehe

zeera said...

haishh
mntak2 lpas nie jmpe shahir otw to perak kew
hahahaha :D

shazzy :) said...

hahaha takdenyeeeeeee :P

AZIE ASZERA said...

laaa, i xtau u pun minat dye. if tau kte leh same2 :(

Q said...

OMGGGGG shazyyyy.nak ckp qla jealous bolehhh?what car is he usingg?ahaaha.saje sebok nk tauu

shazzy :) said...

hahahaha semua org minat dia kot :P hehe babe, buatla shoutbox, i takleh nak reply ape u ckp kat sini ;/

shazzy :) said...

qilah: takleh nak bukak blog kau weyhhh. hehe taktau kete ape tapi smart habessss!

joegrimjow said...

purple sama purple
auuwww

Ery Farieha said...

warghh
wargh!!
shahir!!

we trust in arshavin said...

2-2 baju raya ke ape ni?kekeke

we trust in arshavin said...

2-2 baju raya ke ape ni?kekeke

we trust in arshavin said...

2-2 baju raya ke ape ni?kekeke

shazzy :) said...

joe: haah sepadan kannn :P

shazzy :) said...

sys ery: hahahaha rileks kak breathe in breathe out! hehe

shazzy :) said...

haha mne ade bju raya laaa :D

we trust in arshavin said...

bukan ek.hehe..actly nak ckp..saya suke lagu shahir tu..best woo.kah3...

ps:eh asal ad 3 trs komen tu..delete la 2 tu ye.:)

SENORITA ZATY said...

hensem hensem ~~ huhuh

shazzy :) said...

abg jijan: haha bia la malas nak delet wakakaka :P mmg shahir best ah sume pasal dye best! :DD

shazzy :) said...

zaty: yep hensem kan ;)

nn said...

shahir memang hensem. semalam nampak dia kat pavi. tapi tak minat. haha

Cik Akma said...

omg, nmpk muke shazea bhgia gilaaa. ;)

wAnIe said...

jeles gilaaa laaaa T.T

neyra shazeyra said...

raya ni akk nak serbu umah dia. dekat je ngan umah nenek kat kampar. ahahahhahaha sepupu pn kawan dia ;P

best kan? dia hensem. alim je.

shazzy :) said...

nn: serious? hahaha sape tak minat shahir mmg rugi :P

shazzy :) said...

kak akma; haha memang sumpah bahagea gila kak oiiii :P

shazzy :) said...

wanie : haha jgn ah jeles :P

shazzy :) said...

kak neyra: kirim salam kat dia tau, ckp gf dia kem salaM :P

rizal jabai said...

kita ade pengalaman yg same la..jumpa shahir..tapi x sempat lak kita nk jumpa..huhu

shazzy :) said...

rizal: u penah jumpe shahir jugak ye :)

rizal jabai said...

aah..jumpa gak..tp x dpt bubur lambuk pun..x sempat dh habis...hehehe

shazzy :) said...

rizal : ohh haha kesian. takpe la asal dpt jumpe en :D

Syida Shukor said...

haha amboi ! suka gila jumpa syahir eh :D

shazzy :) said...

sukaaaaaaaaaaaaaaaa gila la kaakkkkkkk! :P

ザ-sylver-shooter said...

orang perak memang hensem2 belaka...hahaha

Atiqah Adnan said...

match pulak baju korang berdua..
akak pun minat syahir..^^

shazzy :) said...

haha takde kaitan. org srwk pon kalo dh hensem mmg hensem :P

shazzy :) said...

kak atiqah adnan: tula pasal terpadan plak hehe jodohhh NIII ;p haha btw mmg ramai minat dia haha

KizZ said...

Pergh...WAhhhhh!!GILE BESH!!!JELES orh KIZZZZ!!!!!!!

shazzy :) said...

kizz: memang pon!!! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...