Monday, November 14, 2011

next, aidiladha in newcastle :)


dah kate dah, kalau bukak lappy je mesti akan rajin nak update blog. kalau ade kerja je mesti jadi rajin nak update, kalau takde kerja, mase tulah malas. but this is just a quick update i promise! ni sambungan drpd trip to manchester haritu je. so kitorang sampai newcastle dalam pukul 7, ingatkan dah lambat nak pegi open house dekat rumah my senior. rupa-rupanya yang lain pon datang lambat jugak sebab nak tgok X-factor. alhamdulillah, dah memang rezeki nak makan rendang buat kali ke-3 haritu kan :)


setengah daripada semua yg datang. yang lain kerek taknak amek gamba. hahaha

my seniors aka my kakak aka my bestfriends ♥ couldnt imagine how i'm going to survive here in newcastle alone bila diorang dah balik malaysia nanti :'(


janji fatin sayang korang!! ^__^

dah janji kan pendek je? hehe jumpe lagi! :D

5 comments:

azalia hjsalleh said...

Syg jgnlah sedih. nanti u jd senior plak kpd jr u. hoho

hanabunga said...

comelnya kak shazzy! :)

shazzy :) said...

lya: uwaaaaaaaaa dah takde kakak dah nanti :(

hana: thanks dear :))

Aweyn said...

sokay shazzy.

make friends and have faith that you'll survive. you will :)

shazzy :) said...

insyaallah syg thanks for the support :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...