Saturday, October 29, 2011

COLMANS!





assalamualaikum y'all! =D

this is my 4th week in Newcastle! honestly, i loveeeee the weather but i find it very disturbing when the wind gets so strong :( lagi-lagi kalau hujan weh, serious rase mcm beku tangan dan seluruh badan. teeettt

oh maaf tuan blog dah gemok sikit :P

heee last weekend, my housemates and I went to colmans at south shields. nak tau ade ape? FISH AND CHIPS. okay shazzy memang tak suka fish n chips especially dekat manhattan fish sebab oily lepas tu makan sikit je cepat muak. mase diorg ajak pegi colmans, i dah memang reluctant sebab memang tak suke la nak makan ikan ni kan. tapi pegi jugak lah sebab konon macam house gathering la, so lagi best semua housemates pegi kan :)


inilah housemates saye =D

homaiiii fish n chips dekat colman ni sumpah sedap. seriously! haha kitorang order haddock dengan cod XL kot tak silap. satu pinggan scampy dengan calimari. serious puas gila makan even mula2 rase mcm tak cukup sebab kitorang dah lapa sesangat dah before sampai colmans. sebanarnya, tga tunggu kakak2 ni upload gamba makanan, tunggu lah nanti boleh masuk wordless wednesday ke :P toodles!~

10 comments:

tuan tanah kedaung said...

adek akk jga dri sane k?
mkn sedap2 jgn lupe kt akk!hahaha.tc sygs!!

syakey said...

patut upload gamba fish n chips tu haa.

XD

Nana S. said...

shazzy, i tag u dekat sini:

http://www.fatin-95.co.cc/2011/10/contest-blog-paling-cute-by-fn.html

Nana S. said...

eh salah. sini:

http://purplewhitestripes.blogspot.com/2011/10/contest-blog-paling-cute-by-fn.html

haha sorry confused da xD

shazzy :) said...

kak aunie: okay akak syg, love you!!!! :D

shazzy :) said...

syakey: nanti tunggu wordless wednesday :P

shazzy :) said...

nana: okay insyaallah nnt rajin i buat ye :)

hanabunga said...

Hana tunggu picture fish and chips yg sedap sgt tu!

shazzy :) said...

hehehehe tunggu ya!

Chocolate said...

jom kite join lucky draw ni!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...