Wednesday, August 17, 2011

KEPUTUSAN GIVEAWAY SHE'S NO YOU :)



assalamualaikum! setelah sebulan GIVEAWAY ni berlansung, dah ade list name PART 1 dan PART 2 dah pon, tibalah masanya untuk saya umumkan pemenang-pemenang giveaway mengikut kategori. tahniah shazzy ucapkan kepada semua pemenang! yang tak menang, jangan sesedih okay? insyaallah kalau berkesempatan dan kalau ada rezeki lebih, giveaway ke-2 plak akan menyusul. rasanya hadiah mase tu lagi hebat kot? =)

oh hadiah semua perlu dituntut sebelum 29 Ogos 2011 melalui comment di post ini, email ke fshazea@yahoo.com atau inbox facebook: FATIN SHAZEA. ingat tau! selewat-lewatnya 29 Ogos 2011!

TAHNIAH SEKALI LAGI! ^__^

PEREMPUAN:

73. http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/08/shes-no-you-giveaway.html

56. http://vanillaicegirls.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway_31.html

38. http://exoticlicious.blogspot.com/2011/07/apa-yang-best-sgt-dgn-belog-shes-no-you.html


52. http://pinkummi.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html


LELAKI:

3. JOEL = http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html

REVIEW BERTUAH:

33. http://zu3yst0ryofmine.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html

6. http://miss-toinxtoinx.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html

54. http://najihaelyani.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html


FAVOURITE:

*taktahu nak cakap macam mana tapi sukaaaaaaaaaaa sangat dengan post ni :)

37. http://along-nidar.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html

before tu, saya nak clarify beberapa benda. kalau korang nak hadiah sampai awal, kena roger shazzy by this friday. i know its kinda late tapi baru tahu pasal pengeposan lepas 22hb akan dilakukan lepas raya oleh pihak pos malaysia. so taktahu nak buat apa dah kan. untuk pihak lelaki, ada beberapa je yang join *agak sedih di situ* mungkin sebab hadiah tak best? takpe tengoklah korang shazzy pergi UK nanti bawak balik hadiah best2 terlolong korang nak join giveaway ke-2 :P untuk pihak perempuan pulak, sebab agak ramai jugak pemenang kan, so shazzy nak mintak korang cover harga pos je. tak sampai RM10 pon :)

dannnnnnnnnnnnn takde istilah kawan or baru kenal or pilih kasih kat sini tau. semua mcm pick a number lepas tu nahhhh anda bertuah! kecuali yang favourite tu. kalau korang bukak link tu pon korang akan fall in love dengan cara diorang review blog kita. heeeee :D so sorry kalau ada kekurangan tau? yang baik itu datang daripada Allah, yang buruk itu datang dari kelemahan diri saya sendiri. jumpa lagi! :)

chill yo!

*senyum cecomel taknak bagi orang marah*

11 comments:

NaEl said...

eh eh tak sangka nyaaaa. thanks shazea :D

tiefazatie said...

ifa dh inbox ur fb..hee..tq so much!hihi

fb ifa: tiefazatie

tahniah pd pemenang yg lain..=)

zazaw said...

yey ! kita menang. kita menang !

zazaw said...

yeyy menangggg.. hihihi

azalia hjsalleh said...

tq dear. terharu sbb mng. kita jrg mng contest ;(

u bg by hand okay x? leceh kot post2 nie. lagipun kita dekat. so bila nak dating ? roger2 i kat fb k

Anonymous said...

Salam. thanks ye. hehe. dah pm kat fb.. id fb: dak kecik :) kalau xda bagi tau ye :D

Nida said...

As-salam..

Alhamdulillah... rasa nak lompat capai bintang :)

Terima kasih juta-juta lemons kerana memilih entri Kak Nida sebagai kategori favourite, rasa hilang segala penat dan lelah.. syukurrrr.

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (radinsah@gmail.com), dan ini n3 penghargaan dari akak:

http://along-nidar.blogspot.com/2011/08/alhamdulillah-terima-kasih-shazzy.html

Tq:)

vanillagirls said...

akak,sy dah inbox fb akak...

id fb : Alya Chan

thanks 6^

Golden Rose said...

tahniah kepada yg menang

Siti Zuraina Bte Amran said...

yeahhh..!!!

bestnyaa menang...hehe..makasih akak...

sya dah pm kat fb ya details sya...=)

PinkUmmi said...

dik akak de pm fb n email awk..nti check..
bg no akaun skali akak nak trnsfer duit pos skali

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...