Thursday, June 4, 2009

ari sabtu kot kami btolak ke miri , ontheway tu toksah ckp lah melambung2 sbb jalan dye ta brp nak elok sgt en patu smp2 malam tu paksu wat bbq , okaylah no prob , mlm tu bfr tdo tgk cte jgn tegur , haha taleyh blah eh , bunyik je lbeyh haaa .

so , esoknye g la brunei , 1 jam je dr miri . tapi okay je lah , da smp brunei tu cm kunun tepegun tgk donkey , ala pengorek minyak milik sultan brunei tuu . so , stop jap lah nak bergambar . tp kami yg muda remaja neyh bergegas ke tmpt lapang kot sbb na amek gamba . haha maen la lompat2 .

heee sshh sshh kaki aku terperosok dlm lobang , aku cpat2 tarik kaki ah takot mne tau ade ular ke kan , tp mse banip na amek gamba tros control cun , porahhh , haha .

then da lpas solat sume g makan , order ayam penyet tapi cube tgk ade ke patot dye tak cincang dlu kobis tuh , seksa lah kan , haha


da kenyang dol na blk hotel jeh rse ghaaahhh tp tak lagiiii . snap jappp .

patu ktorg g naek bot pusing2 sg limbang , ade kampung air lah segala bagai . aku pikir penduduk brunei ney adelah yg miskin ke hape mmg takde lnsg . imagine kat umah mcm neyh pon ade lampu besaq haa . moto toksah ckp ah lg power dr power rangers .

setakat moto kapcai ? boleyyyy blahhhh ! haha

mata dorg cantik dow .


ehemmm ! gamba ney dicaptured mse aku tga konon nak bubye budak neyh ah kebetulan muke marah so org ingt aku buli budak ney , weyhh aku kids lover okayyy ..


otw dalam boat byk gila snapping , haha smp memory stick penuh .

okayyy ; DAY 2 AT BRUNEI


setakat berjalan ke masjid brunei yg indah yg diselaputi emas , cantikkkkk :DD

DAY 3 ; MIRI

TWO DAYS to go , maksu bawak g mne ntah tmpt lombong minyak , haha best gila panjat mcm nyetnyet :DD tapi bfr tu ada drama sket , hahaha sshhh sshh tade spe leh tahu yg ada kat tmpt kejadian jek , hehe ;. tp overall , mmg best ah en , best gilakkkkkkkkk :)



ney ada video sket mse kat brunei :)

majalah 999 ; brunei


heee terpanjang pulak en , tada apalah , c(:

18 comments:

deedee said...

okayyy. dlah delete gmba lompat tu k ! tennnn! lahhh nk gmba semua2 dlm camera tennn ms kat brunei tu tau!

F a r i z z a i d I said...

weh
sumpah lawak.
kaw x segan ke kat
pak cik kaw ?

haha =))

azaliahjsalleh said...

yanggggg
bestnye hu3
skrg lg di mane ?

Qistienna said...

wahhh bestnye!! :)

KhairiL's said...

bestnya trip kr brunei

e p i x ____ said...

uish ! mcm best jek nek bot tu.
hehe XD tak seram ke?

Qis said...

heee u ni kelakar la babe vid tu.hee i like! :D "terima kasih kerna meminati saya" :P

atok said...

tolak ape tu?
mesty x tergerak lgsg en.
ehhe

Qistienna said...

mak u makin lama makin lawa :)
nampak muda ble pakai shawl. kim salam kat aunty :)

shazea :) said...

lahhh ; okayyy , hehe nnt kte ym ah

shazea :) said...

fariz ; hehe aku mne reti segan dow

shazea :) said...

lya ; i baru blk dr langkawi

shazea :) said...

tina l; hee mmg best :_)

shazea :) said...

khairil ; hhehe mmg best :)

shazea :) said...

fiq ; mne ade seram lah , haha

shazea :) said...

qis ; hehe tu sje gimik lah syg ,m haha

shazea :) said...

mmg la atokkkk , besi keras tuh , haha

shazea :) said...

trina ; hehe okayy syg , will do syg :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...