Thursday, March 1, 2012

sushi time! :))


hello y'aalllllzzzzzz! ;D

hihi after almost two months craving for sushi, dapat jugak makan sushi hari ahad lepas! salmon teriyaki pulak tu. aih meleleh air liur :P sushi jadi lagi sedap bile pegi dengan manusia-manusia yang awesome :))

betapa excitednya dapat makan sushi again! :D

oh btw, ni lah makcik2 yang awesome tu. haha okay bukan makcik. kakak! :D because they make me feels like at home bile pegi rumah diorang. alaaaaaaaaaaaaaaa sedihnya bila fikirkan diorang nak balik dah this year. tahun depan dah takboleh lepak every weekend. makan ramai2, tengok movie. arghhh :'( tapi, nak buat macam mane kan? so, tahun ni memang kena spend time ngan diorang before balik. selalu imagine how my life in newcastle would be without them :(



tak kesah la selalu kena pakse berlakon kena buli pon :P

sila terliur please. especially belut tu. haha :*) okay got to go. jumpe lagi nanti insyaallah! :D

4 comments:

nuhara said...

sedapnye!!!!!! suka sushi :)

hanabunga said...

alolo omeynyaaaaa k.shazzy!!!anyway sushi tu mmg nampak sedap gila!

zazaw said...

shazzy awak semakin berseri

.hasina. said...

tak reti makan sushi tp tekak teringin... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...