Monday, February 27, 2012

weekend in leeds =D


haaaiiiiiiiii assalamualaikum everyone!!!! gosh seriously i've never felt this way. the kind of feeling which you cant actually resist which is malas-gila-gila-nak-update-blog-tunggu-nanti-jelah. kalau sebelum ni, at least paling malas pon 2 minggu sekali lah. ni mcm nak dekat sebulan je tak update. anyways, i've been busy for this past few weeks practicing for nasyid's competition at Leeds :P and also for malaysian night which is just around the corner. time flies so fast & sekarang tinggal less than 2 weeks nak practice kot. dgn drama pon tak start lagi T__T

oh regardless the title, i went to Leeds last weekend. okay tak payah nak terbeliak sangat denga shazzy cakap nasyid tadi. memang pegi leeds untuk nasyid competition je pon and its only between girls. haha untuk menghormati keputusan geng2 nasyid yang lain, video takkan diupload :( anyways, the trip was actually worth my time and money jugak lah sebab pegi balik dah disponsor :) bak kata orang, sambil menyelam minum air. tiket pon dah disponsor, gunalah sebaiknya kan? :P

tadaaaaaaaaaaaaaaaa!! hihi so we actually departed from newcastle at 6.11am in the morning. memang sangat penat dan tak cukup tidur sebab sibuk gila dengan practice. malam tu pulak kene tolong diorang masak sebab nak jual besoknye. then malam tu memang nak packing lagi. pukul 2 baru tido pastu pukul 4 dah kena bangun sebab nak get ready semua. lambat seminit je memang tak pergi leeds lansung la kan sebab semua public transport kat sini memang on time! KAGUM!

HEHE so this was our booth. alhamdulillah banyak jugak lah dapat. tapi memang satu hari tu ade dekat building tu je lah sebab start pukul 8-4 petang. then lepas tu teros pegi umah kak nisa. agak kelakar jugaklah decision utk tido umah akak tu malam tu. sebab before ni pon kenal dekat career fair je lepas tu hilang no tepon. skali terserempak dekat situ, rezeki alhamdulillah :)

so, the next day kak nisa bawak pegi around leeds. haha batak la sikit sebab sampai tempat org kan.

so this is kak nisa. dah la baik, cantik pulak tu! thank you for your kindness kakak! siap masakkan lagi malam tu. lepas tu bawak pegi jalan-jalan then mase nak balik kak nisa tunggu kat station sampai train datang. awww i feel so blessed. love you kakak! :D

leeds ni kecik jugak lah macam newcastle. tak byk jugak tempat nak lawat so sehari je pon dah cukup actually. so we decided to go to glasshoughton after that. macam outlet jugak lah tapi tak banyak kedai sangat. yang penting affordable kan? and i got myself a pair of purple shoes! hush puppies pulak tu! okayyyy excited & daring gile! ^___^

and lastly, my dear friend jasmeet datang. hehe terharu babe! tak sempat spend time with her because she went to her friend's house on the day before. tapi takpe, we're not that far pon. macam lah nnt i wont go to leeds again or you wont come to newcastle kan?

penat sangat yet it was so enjoyable. yang tak bestnye, leeds sejuk sangat sampai tangan shazzy luka sebab kering :( okay thats all for now. see yous again! xx




6 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

seghonoknya!!

nuhara said...

huhuhu lame sgt tggu update but thks akhirnye update juga :)

shazzy :) said...

syafawani : yep seronokkk :D

nuhara: alhamdulillah tunggu ke? okay terharu :))

hanabunga said...

bestnyaa dpt pegi leeds.hana pun teringin nak pergi.boleh ke newcastle skali melawat k.shazzy hehe :3

shazzy :) said...

hihi insyaallah nnt ade rezeki dtgg ye dik :)

nuhara said...

mmg tggu pun suka sgt tgk kak syz :)
punya blog klu xupdate baca entry lelame akk :)terbaik buat hara nak belajar pepandai nak ambik master kat sana :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...