Thursday, January 5, 2012

BOXING DAY in London!


assalamualaikum people!! i hope its not too late for me to wish you guys a very happy new year!! semoga azam tahun lama dah tercapai. kalau tak, cubelah capaikan tahun ni. hihik. so winter break ni shazzy pegi London da Bangor je. tapi best la sebab dapat experience sendiri Boxing Day yang digembar-gemburkan oleh rakyat jelata kat sini. pagi-pagi lagi dah terpacak dekat oxford street. tapi sebelum sampai tu, banyak la jugak dugaan dan cabaran yang perlu ditempuhi. dengan strike nyelah. last2, naik bus tapi bila sampai dekat stop lagi 1, mula2 ade strike lepas tu dah mmg rezeki agaknye. dapat jugak sampai! padehal 2 hari before tu dah pegi dah untuk usha barang2 yang nak diborong :P


TAAADAAAAAAAAAAA! EXCITED GILE ITTEW! ^__^

gila tak gila? dari pukul 8 pagi keluar rumah sampai pukul 9 malam baru balik. miahahaha. tapi best! ktorang shopping dekat oxford street dlu sampai pukul 5 then gerak pegi westfield stratford city yang kononnya salah satu shopping mall yang terbesar kat UK. takdelah besar mane po tapi FOREVER 21 ade!!! kat malaysia, shazzy mmg taksuke masuk sebab sedia maklumlah harga yang melampau-lampau tu kan? tapi mase boxing day tu memang heaven gila shopping dekat FOREVER 21 tu. hihi :D

ini adalah hasil tangkapan pada hari tu. hehe. tu baru sikit. besoknya pegi Camden Town plak -___-

ni la kawan shazzy, maisarah. yang tumpangkan umah dia n redha je teman kite shopping. hehe nati shazzy sambung update lagi ye. nak tdo dlu, goodnight! :D

10 comments:

jedi said...

wah seronok jejalan dan shopping..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

heavennya dapat shopping moping mcm tuh! jeles pls..hehe

dian:) said...

K memang heaven i tengok you shopping, beg kiri kanan hahaha xD Tak sabar tunggu next entry!

azalia hjsalleh said...

chumelnya awok on the 1st photo itew

shazzy :) said...

jedi: hehehe seronokkkkk :D

shazzy :) said...

syafawani: hehe jgn jeles! insyaallah your time will come :D

shazzy :) said...

dian: kan? nk blik tu pon satu hal gak nk bg beg muat :P

shazzy :) said...

lya: maseyh awokkk ;)

myra abdullah said...

woaaah bestnye dpt shopping sakan!!
forever 21..huhuuu..

shazzy :) said...

heheeheheheh besssttttt sgt! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...