Saturday, December 3, 2011

too much to handle.


assalamualaikum! :)

rase macam nak update blog tapi malas je wuwuwuwuwuwuwuw n_n

ade cerita, banyak! BAANYYAAAKKKK SANGAT! tapi sebab sekarang ni, ade 3 assignment dalam tangan. wa memang bangga kalau ade assignment, tapi 2 daripada 3 tu adalah computer-based. dayummmmm nak practice pon tak boleh sangat sebab kalau bukak lappy je mesti bukak www.blogger.com or www.twitter.com or www.facebook.com or www.youtube.com or seangkatan dengannya .__.


dah alang-alang update, kita nak bagitau ni. selain daripada dapat beraya dekat manchester, rumah kawan-kawan dekat newcastle , saya jugak berpeluang beraya dekat newcastle jugak tapi anjuran balai. kira macam persatuan orang melayu jugak lah kat sini. ececeh tak menahan persatuan bagai.

tapi sebab nak dapat makanan FREE punya pasal lah kan, bantai je ah walaupun minggu tu memang tengah terseksa sebab banyak esaimen T__T


ini housemates. ade lagi actually. tapi ntah mase tu diorang pegi merayap mane ntah. haha.

tapi serious la, nanti lagi 3 minggu, nak cuti dah!!! cuti christmas 3 minggu!!! :D tapi tak balik, jangan ditanya kenapa! n___n tak sedih, cuma terkilan. adelah sebab dia tapi takpe, taun depan balik. insyaallah :)


1 comment:

hanabunga said...

waah beslaaaaa mcm ni.gather ramai2.rasa mcm kat msia kan kalau ramai2 mcm tu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...