Wednesday, December 7, 2011

haters gonna hate.

rise and shineeeeeeee :D

ni post kedua untuk hari ni, taktau pasai pa rajin sangat ntah. maybe sebab lepas tengok kat archives dekat sidebar belah kanan ni, rase alahai ciputnye lah post tahun ni. serious. kalau nak tahu, tahun ni kiranya nak masuk 4 tahun jugak lah shazzy dah berkecimpung dengan dunia blogging ni. makin lama, makin sikit pulak post kan. segala drama, suka, duka, caci maki, luahan hati semua setakat pi mai pi mai tang tu je. dah lali dah. dengan anonymous ni semua. ayat bajet retis betol. tapi serious, dulu mase awal-awal blogging. kemain banyak gila haters. ntah hape-hape. blog mak bukan bagus pon nyah, nak dengki tu tak perlu lah kot.

so bila dah masuk tahun ke-4 ni, bila tengok budak bawah umur bajet famous bila nama baru nak naik, budak-budak kena bash dekat facebook, twitter tu semua, dengan seikhlas hatinya, shazzy cuma mampu kasihan. serious kesian. tak lama pon keglamouran tu dik. sabo jelah, mano laei ekau nak poei. okay, shazzy bagi situasi. korang dah kenal since dekat myspace lepas tu beralih ke facebook lepas tu beralih ke twitter, pastu dah jumpa dah pon. elok-elok satu hari tu korang realize yang dia tak follow korang kat twitter dah. dia follow orang yang konon dia kenal dan rapat jek. like wadepek kan? so yang dulu berjumpa macam kawan rapat tu apedehal? suke ah? suka dah famous? HAHA HAVE FUN DUDE AND DUDDETES!! eh engkau terasa? serious la engkau terasa? PADAN MUKA MUAHAHA. unfollow tu setakat hal kecik? hek? yeke? hek? ok. kalau tak kenal, tak kesah pon. tapi kalau dah kenal lama, sedih gak ah T___T

akan tetapi, jangan la suka sangat amalkan budaya camni. twitter isn't a safe place anymore. dulu bukan main peaceful shazzy main tweet, sekarang kalau tengok trending, benda mengarut2 je. pastu tak habis2 budaya kutuk mengutuk. toksah la camtu. kalau camni, sampai bila twitter nak aman? balik ke tumblr ah camnik! n_n

ANYWAY, lantak lah. hidup ini mesti diteruskan. haha macam big deal je bro. wa lek je bro. wa still maintain cute. wa still maintain tough. wa still makan banyak. wa still maintain chubby cenggini ;


menyesal tak bawak kasut pink tu ke sini. nak carik flat kat sini, lawa sangat. sampai kesian nak pakai. hmm hmm tunggu boxing day nanti lah :-D

4 comments:

myra abdullah said...

waah..gojes gitu ^-^
suke color pants tu.sweet and cute with you =)

azra said...

nice pastle colour,lek jangan marah

shazzy :) said...

thank you ladies! ^__^

azra: tak marah la, meluahkan pendapat je :)

MIDA MIDOT said...

yeahh you are right .budaya kutukkutuk ~ tak cute langsung . pink so cuteee ~ Semua org ada pendapat masingmasing kan .pendapat kita lebih kurang lah hehe xD

Followme: AsmiAsmidar ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...