Thursday, December 15, 2011

freedom for a while :))


assalamualaikum! i am back! i am back! *padehal semalam baru update #WW.

anyway tak kesah lah, tepat pukul 12 semalam, bahu ni terasa ringan gila lepas submit statistic assignment yang memakan masa selama 2 minggu tu. actually buat 3 hari dah boleh siap dah, tapi tu kalau tanpa supervision lah but for me, i ni macam paranoid sikit bila taktau benda ni betol ke tak, mesti nak pegi jumpa lecturer tanya jawapan yang betol gak. tapi hopefully, all the hard work will be paid off la kot. mane taknya, kadang-kadang bersengkang mata jugak lah nak buat decision tree tu, relative frequency histogram la, boxplot la, relative frequency polygon la, manually carik mean, median, standard deviation and stuff like that. kalau application minitab tu ade dalam lappy takpe gak, ni nak install kene bayar 10 pound. memang tak la der, nak guna sekali je pon. haha.

tapi memang even harini khamis, dah rase macam weekend. haha kira im officially dah cuti ler! feels so good! sangat! loving it! tapi cuti christmas ni bukan cuti yang boleh rehat lelama la kan, pertengahan bulan jan ni ade exam. 2 paper. account and law. urrghh i hate law. tapi nak buek camno. balik dari london nanti, kenalah study jugak nak taknak :O

whatever it is, i think i have been doing too much thinking last week and this week. so, i might need some rest for a while. lame dah tak tengok movie ni! :D

quick update je ni. i'll tell you guys more about something else nanti. have a nice day! =D

13 comments:

myMOONyet said...

at least u rajin update drpd mai? perghhhh! blog tak terjaga dah sekarang -,-"

BudakCHOCO Official Blogger said...

good luck okeyh :) seronok tgk org lain studdy kat oversea :)

shazzy :) said...

mai: tapi awak rajin blogwalking :))

shazzy :) said...

thanks dear! :)

myra abdullah said...

hehe..update jugak even buzy with assignment.
kalau myra an..berhabuk-buk blog.hihihihi..
anyway,bwak blik sowg ank mat saleh nnti.huhuhu

eyza ♥ said...

hello dear sys shazzy ..

anyway , today eyza ade hajat lahh cikit ..

tak banyak pown ..

ngee ~ ..

actly , eyza nak melamar sys .. bole tak ?

to be my idol ..

bole kan sys manis .. :))

take care there ..

shazzy :) said...

myra: hehe mamat melayu lagi hensem dear :P

shazzy :) said...

dear eyza, terharu akak. banyak lagi org yg pandai dr akak ni dik :')

eyza ♥ said...

huhu ..

butt i think i wanna u to be my idol ..

sory sys , if u feel uncomfortable ..

ngee ~

shazzy :) said...

tak kesah sayang, semoga kite berjumpe kat sini nanti insyaallah ^__^

eyza ♥ said...

amiinn .. harap sangat ..

dulu akak buat foundation kat mane ?

macam ne nak nak apply ?

shazzy :) said...

akak buat foundation kat sunway. mohon kat web dye lah. jap dik, ade twitter? :) kalau ade mention akak meh @shazzyyyyy :)

eyza ♥ said...

hurm , ade ade ..

tweet tweet lahh yea :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...