Friday, November 25, 2011

durham penguat semangat untuk siapkan essay :P




assalamualaikum :)

haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!lamenye kite tak update blog =.=

okay serious busy. minggu lepas memang busy gilerrr. busy giler pon still update blog. tulah shazzy cakap, kalau busy je confirm rajin nak update. kalau dah settle mesti malas. tapi takpe, sedaya upaya akan ku gagahkan diri untuk update harini!

haaaa, hari isnin memang lega sangat sebab dah siap essay 2000 words tu. memang weekend tu tak keluar bilik lansung. tulah org cakap jangan buat keje last minute tapi nak buek camno degil. haaaa tanggung la! tapi at least ade kesedaran la jugak sebab isnin minggu lepas dah start buat introduction. bayangkanlah, tiap2 hari 1 argument. memang kentang giler. so, hari jumaat tu konon bertekad nak siapkan semua sekali ngan conclusion. NAN HADO WEYH! siap boleh lepak lagi dalam bilik tido kroih~

tapi dengan azam yang kuat, sabtu pagi tu bangun dengan harapan nak siapkan jugak malam tu. NAN HADO lagi! siap la actually tapi kalau hanta confirm 50% pon tak lepas. tapi mmg world record sebab tak keluar bilik lansung. makan pon tak, breakfast roti je sampai la pukl 8 malam tu. haha tapi ahad tulah dah memang kritikal sangat kan, pagi breakfast roti gak. lepas tu memang bertungkus-lumus siapkan jugak essay tu sekali ngan reference list. hmm jam dah pukul 3 tapi tak complete lagi. konon nak sambung la malam tu. sekali ade sorang kakak senior call.

akak comel bernama paqin: fatin, nak pegi durham tak? tengok light festival

me: naaaaakkkkkk tapi esaimen tak siap lagi. hold kejap eh, sat lagi confirmkan balik

teros siapkan sampai habis weh! siap print lagi semata-mata nak pegi light festival. sebab dia once in a year je. lepas tu nak pegi sane return 3.10 pound je, 15 minit je dari newcastle tapi sangat worth it sebab memang lawa ah tempat tu. will definitely go to durham again! at last, tepat pukul 4 tak silap, semua siap alhamdulillah. mase tu, rase mcm nak jerit gila-gila dah. lantak lah kena marah ngan housemates pon. tapi, kawal diri :p

gambar dekat durham insyaallah nanti sebab tengah tunggu diorang upload ;D




8 comments:

myra abdullah said...

comellaaa ^-^

hanabunga said...

oh memang kena umpan dgn light festival baru nak siapkan assignment ya!!!hee :D

Izzul Amir said...

haha gambar comel je :)

shazzy :) said...

myra: thanks :))

hana: tawu takpe! pemalasnye ini budak ;-D

izzul: thanks! :D

Aweyn said...

essay 2000 words? *die die
haha

nuruashia ♥ said...

awk comey meyh =)

shazzy :) said...

aweyn: kan? damn! haha

shazzy :) said...

nuruashia: thanks awak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...