Saturday, November 5, 2011

career week :)


assalamualaikum! walaaoooo rajinnya saya update blog minggu ni. mentang-mentang takde kelas. hehe jeles tak? sebab minggu ni career week, so memang takde kelas.

okay fine taula kebanyakannya sedang final exam dan menunggu masa nak cuti 3 bulan kan? adapun yang tengah cuti, iye saye jeles. jeles sebab saya tak dapat balik malaysia christmas ni. cuti 3 minggu je, lepas tu ade sem 1 exam, memang tak dapat la jep. sedih dan jeles sangat. lagi-lagi ade orang tu dah balik KL dah pon. tapi saye takde untuk teman awak dating :( buah hati kesayangan saya lah, siapa lagi? saye ralat jugaklah sebab beliau cuti sampai bulan 2, tapi sampai bulan 2 jugaklah saye ade kelas. dah la nak skype pon takboleh sangat...

takpelah, ade hikmah semua ni. sebab saye datang sini nak kejar cita-cita. nak kejar cinta tu boleh, tapi cita-cita lagi penting. lagi perfecto incrediblo marvelo kalau dua-dua perkara ni bergabung kan? awak dan saye berjauhan tapi hati kita tetap dekat kan? selame kita tak jumpe ni, saye harap awak tabahkan hati dan jangan nakal-nakal tau? tetibe jiwang plak *kesat air mata*

tahun ni saye sambut raya haji di perantauan. selamat hari raya haji in advance korang! hihikk ^__^




8 comments:

eyza ♥ said...

selamat berhari raya di rantau orang .. :)

sys nak mntak tolong sikit ..
if u don't mind lahh ..

like tis
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=181912238561433&set=a.173183286100995.46837.165734430179214&type=3&theater

and also ask your frenz to like :)

it's oke if u don't want ..

epy eid there .. :D

Siti Zuraina Bte Amran said...

Selamat ari raya jugak..=)

hanabunga said...

Anyonyo sedihnya.Tak pa boleh jugak nanti.Takkan lari gunung dikejar.Ya dak?

shazzy :) said...

eyza: dah dear :) goodluck!

shazzy :) said...

zuraina: :)

hanabunga: uwaaaaaaaaaaaaaaa :(

myra abdullah said...

waa..beraye di perantauan..huhu..new experience.^-^

shazzy :) said...

myra: hehe tulah pasal kan :D

ARC™ said...

selamat raya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...