Sunday, November 27, 2011

bosang sokmo.


assalamualaikum!! :))

haiiiii!!!!! sehat tak? teeeheee. intro kemain excited tapi nak cakap ni, kita bosaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn. bosaaaaaaaaaaaaannnnnnn! ni belom masuk winter lagi ni. kang kalau dah winter lagi bosan, tapi mase winter tu, exam lagi sebulan lebih je, so confirm lah kena buat revision. i iz sad!

uwaaaa pipi kita dah tembam ni, nak buat acane? makin sejuk ni, makin kuat makan, lagi-lagi cereal. pastu aritu bantai makan apricot, sakit perot weh, tapi lepas masuk toilet teros okay dah ^__^

anyway, omeyyy tak kita punya header baru? hihiks. jangan nak menggedik sangat lah shazea oi =.=" jap, korang dah tengok breaking dawn belom? UK kan keluar awal seminggu kan, so selasa 22hb tu kitorang pegi tengok. serious la cair boleh tak? sape yang belom, sila pergi tengok! serious worth every penny that you spent. wa tak tipu luuuu. tapi kalau tak pernah tengok daripada twilight saga, new moon dan eclipse insyaallah kurang lah paham sikit. so, kalau betol2 nak tengok breaking dawn, silalah buat movie marathon dulu yer? :D


10 comments:

eyza ♥ said...

sys sazzy jangan sedih2 yea ..
hope sangat dapat ikot jejak langkah akak g uk sane .. pray me 4 success oke :D

shazzy :) said...

hehe insyaallah tak sedih. okay dik, goodluck! :))

eyza ♥ said...

sys macam mane bole dapat study kat sane ?
afta spm teros pegi ke ?

azalia hjsalleh said...

yg eclipse tuh x tgk lg.. aloooo

shazzy :) said...

eyza: taklah, akak buat foundation dekat msia dlu 2 tahun pastu bru dtg sini :)

shazzy :) said...

lya: tgok eclipse dulu taayyy :)

hanabunga said...

gambar header semua ceria2.suka tau! :)

aah tu la.hana pun kwn yg cerita dpd dia punya novel.bolehla ada gambaran sikit2 kan about bella pregnant etc.tapi dpd saga pa benda tu hana tak tgk.so kak shazzy ada tau website mana2 yg ada movie tu tak?yg boleh dlwd?tq! :)

shazzy :) said...

hehe thank you ^__^

novel dgn movie cm laen sket dik. cube try tgok dekat youtube, ade tak full movie. or try download dekat ares :)

myMOONyet said...

hehehe. habis la kalo tak control makan. nnt jadi domok mcm kite :P

shazzy :) said...

awak mane ade gemok pong =.="

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...