Tuesday, September 20, 2011

LAST PIECE-FISH EYE LOMO (PINK)


assalamualaikum. sape minat camera lomo?? i have a very good news for you guys!!

dulu shazzy penah bukak pre-order untuk fish eye dengan slim pack lomo dekat THE PRECIOUS PUMPKINS, lepas tu ade extra 1 je lagi lomo fish eye. this is for serious buyer only tau! latest by tomorrow, 12pm untuk confirmkan order =D pm me dekat facebook: FATIN SHAZEA asap k!


comel kan? :D

special features for fish eye!

1: L key-korang tak payah risau tertekan shutter ke ape sebab bile kite push L button, shutter tu akan lock.
2: bulb mode: malam2 korang boleh main2 utk buat effect yg ade garis2 oren dekat gamba tu
3: multi-exposure: ni key untuk buat gamba jadi overlap
4: tmbh satu accessory which is submarine case, then korang boleh bwk masuk dlm air, swimming pool, beach etc
4: well i can say, BEST GILERR sbb I ALSO HAVE ONE!


alright now its the time for price, senang. kalau berminat teros pm, tak perlu nak tanye price lagi kan. oh tapi harga boleh runding lagi. so senang why dont u just inbox me on facebook: FATIN SHAZEA then kite tros deal ^__^

Camera: RM350

FILM: 1) negative ISO 800 - RM 50 (3 roll, each roll ade 36 gamba)

2) negative ISO 400 - RM 45 (2 roll, each roll ade 36 gamba)

3) redscale ISO 100 - RM 15 (1 roll, each roll ade 36 gamba)

so basically korang akan ade 6 roll gamba, each roll boleh amek 36 gamba.

ADDITIONAL FEATURES:

SUBMARINE FISH EYE - RM200

casing untuk korang masukkan fisheye dalam air so that boleh amek gamba dalam swimming pool ke, or nak lindungi dr hujan ke. anything yg melibatkan air.

PROMO PRICE:

camera + 6 films : RM445

camera + 6 films + submarine : RM 620

how cool is that? i do have one people and all i can say is awesome! sebab i bought it using my own money, so kirenye ni one of my little precious things la kan. if wanna have one too, INBOX ME OKAY!!! :D :D

boleh negotiate lagi! :)

2 comments:

shiema sufian said...

wow, macam best je :D

shazmir said...

wah...best giler ada leh masuk air eh..hebat..

cun awk cun..!!
xyz4mir.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...