Monday, August 1, 2011

satin shawl 1.95m untuk raya!


assalamualaikum korang. tinggal 7 hari je lagi giveaway nak tutup tau! baik cecepat! yang baru hanta, jangan risau, penyertaan korang dah diterima cuma belum diupdate lagi sebab agak busy men-shopping-kan diri! hehehe :D

haaaaaaaa pada sesiapa yang memang tengah mencari selendang untuk raya, SATIN terutamanya, boleh la singgah THE PRECIOUS PUMPKINS tau! ni bukan satin panjang biasa tau! yang ni, 1.95m! haaaa panjang kan? murah pulak tu! RM30 je!! kalau beli 3 dan ke atas boleh dapat free postage! weeeeeee ^__^ so apa lagi? cepat la singgah! stock sangat limited! tapi kalau sambutan menggalakkan, akan bukak pre-order kkkk. baek pegi cepat! :D


boleh LIKE! :)

p/s: DAH UPDATE! :D

1 comment:

MAISHARAH said...

wah santeekk!! sy nk shawl satin ni..
moga sy bertuah kali ini..

amin~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...