Thursday, June 30, 2011

kak maghiaaa, takyah comel sangat boleh tak? :P

haha korang kenal tak akak ni? heheh tak kenal memang sadis jugak la but memang ade jugak usha-usha blog dia dengan video-video gegila tu tapi tak secomel yanggg niiiiiiiiiiiiiiii!! baek korang tengok cepat. haha motif video ni memang la nak tunjuk cara pakai shawls, but shazzy tak fokus mana pon, cuma asyek amati muka akak maria yang sangat flawless ni (saya tak lesbian, saya okay) dengan cara cakap dia tu. OMG nak express pon taktau nak cakap macam mane. i really adore u kak maria. seandainya kita berjumpa pada suatu hari nanti, WAJIB amek gamba tau! and I DONT CARE! miahaha :P




okay enjoy! :D


1 comment:

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hey, me too. i adore her vry muchhh :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...