Wednesday, April 20, 2011

SCRE4M with housemates ♥


assalamualaikum again :)

thanks sebab sudi komen pada ENTRI INI walaupun tak advertise dekat twitter. bukak2 dashboard dah dapat komen even tak banyak tapi still banyak la dari sebelum ni kan. huehue :P

btw, semalam i pegi the curve dengan housemates. dah lama tak hangout mcm ni even satu rumah! hah bayangkan lah, satu rumah pon susah nak dapat peluang tengok wayang ke, dinner tu boleh la kata selalu tapi selalu macam setakat pegi rock cafe, makan or tapau then balik. kalau macam nak lepak lelame tu taktau la nak cakap mcm mana kan :O sebab masing-masing pon busy so semalam i cakap apa kata kita redah je jam, lantak lah. kalau tangguh sampai bila tak keluar sama sebab ada orang tu mengidam meetballs ikea :P

oh oh btw i tengok cerita SCRE4M ni. sumpah awesome! dah la memang craving nak tengok wayang. last tengok masa MERONG MAHAWANGSA dekat pavi dulu. eh, korang pegi la tengok. i malas nak buat review. nanti dah tak thrill tengok. tapi serious la awesome gileeeeeeee :D

lepas tengok wayang, kitorang terus pegi surau sebab masa tu dah pukul 8. so konon takot meatballs habis. tapi mase tu, perut dah nyanyi2 dah sebab lapa sangat kan. tapi still suruh beliau bersabar. HEHEH.

i dengan dyla taknak mengalah. kitorang amik 10 meatballs! hahah lantak lah banyak ke apa ka tapi kalau beli 5 tak cukup :P

syu, diba dengan maryam share 15 ketul je antara diorang ni. kalau i balik pon nak bungkus lagi :o dasar perut kecik! jeles tau tak! =.=

tapi overall, memang best gila kot. lepas tengok wayang, makan then i pegi beli 3 bijik karipap *bukan senang nak dapat ni* padahal kan, baru buat entry suruh orang kurus =.= then i dapat 2 baju harga RM20. percaya tak? tak percaya sudah! dress comel hokaaayyyyy :D

eh jap, sebelum balik, kita camwhore la dulu okay :D

okay bye :D

4 comments:

Munirah said...

baju ape 2 baju 20? best2. entri ni buat rindu nk keluar dengan all the girlfriends lahh

shazzy :) said...

dress dgn blouse :D

syakey said...

cta ni, topeng tu yg menakutkan,awat ntah. padahal tau org tu pakai topeng je pn. :D

shazzy :) said...

syakey: agak la tp cite tu mmg awesome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...