Thursday, April 14, 2011

new items hoyeah!


salam semua! nak buat iklan kejap ye :)

siapa yang memang dah like page THE PRECIOUS PUMPKINS insyallah dah aware dengan album-album yang saya publish tadi kan? ade blouse, dress, top, t-shirts, jegging. kalau tak, apa lagi cepat serbu ramai-ramai :D semua barang murah2 je kecuali branded items tau. fyi, tak semua pre-loved, ada yang beli lepas tu tak pakai. so, kene tengok status baju tu betol2. tadi dah ramai yang reserved. alhamdulillah. jadi kene la tengok mana yang masih available tau tau :)

contoh :







lawa kaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn? apa lagi? like sini tau :)

1 comment:

Ferdaus Zulkifli said...

alaaaa..for gurl only??
heeee:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...