Tuesday, March 29, 2011

pre-camping :D


assalamualaikum!!!!!

okay ni memang dah jarang gila update ni. susah betol kalau dah final sem ni. ni pon baru settle camping, english theme study presentation dan beberapa exams. minggu depan ade exam lagi. 2 minggu lagi, CUTI!!! kitorang plan nak g melaka. insyaallah kalau abah kasi, memang pegi, nak release stress =.=

by the way post ni nak cerita pasal pegi pre-camp aritu. ni camp untuk islamic studies students, so kitorang yang semuanya ajk ni kene pegi tengok tempat dulu, settle ape yang patot. mase tu semua dah merungut, buat pe la nak susah payah tgok tempat camping, dah mmg tau tmpt tu akan messy gila kan. memang ramai sangat yg merungut termasuk aku sendiri *rasa bersalah* lepas tu dah memang kumpul amarah, orang dah lambat lagi kita marah kan? janji pagi lepas subuh, ni dah syuruk dah cerah dah pon still tak sampai2 lagi. dah la ade benda tu buat aku bengang gilaaaaaaaaaaaaaaaaa, bahaya nak cite kat sini, takot orang tu stalker wakaka :P

so ni semua perempuan yang pegi. kitorang konvoi ramai2. 5 kereta, so bayangkan lah, memang susah gila nak jaga 5-5 kereta. ade yang laju sangat, lembab sangat pon ade. so memang susah gila lah. lepas tu nak masuk tempat camping tu kan, jalan dia mak aih, nasib baik tak bawak kereta tau dak? berbatu-batu. boleh rosak tayar kot! btw, before pegi sane, kitorang makan nasik lemak dulu kat rumah ustazah :)

okay jangan buat kontroversi please? memang banyak kot gamba ngan budak ni. takbleh blah je, ktorang jumpe, mesti mesti mesti gadoh!

*saje kasi bunny jeles, padahal dah tau dia takkan jeles punyaaaaaa -___-*

lepas tu, sampai2 teros amik gamba. haha ustazah suruh pegi usha tempat kambing. jalan je stop, lepas tu amek gamba, memang banyak gila gamba padahal tak sampai sehari pon kat situ. haha

*tiba-tiba rase comel*

lepas tu kitorang kene climb ke menara impian. haha takdelah tinggi mana tapi berlaku kekejangan otot jugak lah T__T

shazea, amer, era, eika :)

sebahagian ajk lelaki. haha bahagian belakang je amek gamba.




kesian gila photographer -_-

okay kantoi! harharhar! btw, korang kenal ni sape? ni lah ieka ahmad ♥


okay sedia?






menuju puncak! gemilang cahaya bla bla bla :D

haaaa ni baru pre camp dan baru suku gamba je. belom upload SEMUA skali kan. mau tak lambat nak load gamba ni. haha. nanti insyaallah kalau rajin i'll update camping yang betol2 yang best gila betik tu! :D

5 comments:

ispeakmalay said...

haha enjoynya! :)

ispeakmalay said...

haha enjoynya! :)

azalia hjsalleh said...

eyh yang u dh tuka kolej eyh?

aaron aziz said...

stendet ar kalo laki pompuan gaduh2 tu lame2 ehem2 la hahahaha

tia said...

bestnyee camping!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...