Saturday, February 12, 2011

contest si manis - berbaju kurung


assalamualaikum semua! hehe dh lama betol shazzy tak update blog. tup2 nak join contest kan? gile tak malu =.=

haha tapi nak join jugak sebab ni kawan lama shazzy yang organize! and kalau nak tahu shazzy kenal dia sejak zaman myspace lagi. ala masa muda2 lagi lepas spm takde keja lepas tu randomly add orang lepas tu hye2 tapi tak bye2 dan kawan sampai sekarang kan lya kan? :)


cik kak lyaaaaaaaaaa! saya dah lama follow blog awak dan like fanpage awak tu :D

hehe i nak join contest u ni sebab kan sebab kan kita kan dah lama kawaannnn, so i mestilah support u nyah! heheh lagipon rasanya takde orang pon yang penah buat contest pakai baju kurung kan so mcm unik sikit la kan. tapi i pertaruhkan gambar raya tahun lepas sebab takde gambar latest. ade pon mase dengan bunny ^__^ gambar seorang takde. takpe kan awak? heheh.

btw, tak menang pon takpe sebab menang kalah adat pertandingan. lagipun ramai sangat yang join. mesti cik lya kita ni rambang mata sampai juling-juling nak pilih kan? haha :)

okay now nak tag
1. kak syida
2. shakey
3. kak inn

:)


11 comments:

. i n n z c h u b b y . said...

thanks dear sebab tagged sis...

nnt kak inn join ea... :)

syakey said...

ni menang tros mcm ni ;D

azalia hjsalleh said...

terharu yangggggggg ;(

Zulfahmi Abidin said...

perh.bukan main comel ko eak.so agak2 bile kite nak kapel nie.penat la tunggu.asyik tgok muke ko yg cute tuh jer.^_^

Adiy Shah said...

shazzy sayangggg ! gambaq baju kurung mana nak cekau haha :P

shazzy :) said...

okay kak inn :D

shazzy :) said...

syakey awak masuk mestilah teros menang ^^

shazzy :) said...

lya; hehe sayang niii :P

shazzy :) said...

fahmi: awak ni mengada kan? haha

shazzy :) said...

adiy: haha korek la album2 lama :D

Zulfahmi Abidin said...

mengade lak dye kate.(muke serious) org serious nie.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...