Friday, January 7, 2011

i celebrated new year with them (:


sepatutnya dah basi kan cerita ni? dah 7 januari dah pon. tapi tak pedulik. ni sebab nikon kat rumah. shazzy kan dah kene balik hostel. so tak sempat nak copy ke lappy. so, now dah boleh update. sorry lah semalam mmg emo gila, bila ingatkan dah habis nangis, rileks jap teros nangis balik. drama betol T__T


so malam 31 disember 2010 tu kitorang pegi rumah sebelah. ala family yang shazzy cite kat sini dan kat sini tu. buat apa?


mestilah barbequeeeeeeeeeeeeeeee :D


okay jap perasan model sandar kat abah :P


haha ramai kaaan?




muka putih gila. tu sebab paki bedak sejuk. percaya tak? bedak sejuk jeeee. malas nak apply foundation sebab nanti muka berminyak Y.Y


comel kan? haha so lepas makan bebudak ni plan nak main truth or dare. game tu bosan tapi g ajak budak umur 19 tahun main sape suruh. kene dare ngan shazzy sekali padan muka :P lepas tu main water balloon.


game ni best gila sebab bapak-bapak kitorang pon join :D



next game, makan buah apple tapi takleh pegang. haha terseksa la korang. shazzy tak main. jadi penjaga masa je.


game lepas tu makan maggie tutup mata and takleh gune tangan. haha ni pon best tp 5 orang je boleh main. yang lain dah kekenyangan sangat dah. muahahaha. lepas tu game dalam air. ade gamba tapi banyak macam tak patut letak dalam blog. dalam pukul 11 shazzy ngan gegirl laen karaoke tapi budak2 laki main mercun. sambut new year sendiri. yela shah alam mana nampak KLCC. dengar bunyik je. so, buat la sendiri :P

9 comments:

anithDEEBA said...

serious macam enjoy gila korang.best dapat jiran macamniyh lah kan kan?

azalia hjsalleh said...

meriahnyaaaaaaaa
games pun best2

Lupi said...

besnyee

shazzy :) said...

anith: tau takpe. happening sket. alhamdulillah :)

shazzy :) said...

lya: hehe tau takpe :P

shazzy :) said...

lupi: best mmg best :D

azalia hjsalleh said...

owh syg
i x sure la , becoz itu bukan nuff
i curg dgn nuff sbb nuff sgt kedek dgn i
hoho

kalo u letak ubah suai letak nuff ke atas tuh , x boleh ke ?
errrrr phm ke apa yg i try na explain nie. hoho

Ms and Mr Red Ribbon said...

bestnyer jiran, dear... btw me balik KL esok malam... esok kita chat lagi kat Twitter yer pasal bazaar tue :)

Farhana Malek said...

suke tengok u ngn family you taw. rapat je semua ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...