Wednesday, December 8, 2010

Gold Coast :D

assalamualaikum teman-teman :)

hehe shazzy tak sempat lagi nak post pasal bunny lagi. bukan tak sempat, cume takde idea nak tulis apa. haha nanti-nantilah. tak lari gunung dikejar :D

oh, tapi kali ni shazzy nak cerita masa pegi gold coast haritu. opps ni bukan gold coast kat autralia tu (teringat mase pegi dulu, baru f1, ingat sikit2 je) tapi ni gold coat yang kat sepang tu. overall, tempat tu boleh la tahan even air laut dia takdelah biru sangat kan. kelabu macam nescafe tarik tapi air dia tak kotor. cuma sebab muddy lebih je. tapi tak kesah la, air tu kalau nak minum pon boleh. bukan kotor pon :P haha.

haaa ni hadif. anak mak su. paling kecik dalam family belah abah buat masa ni, memang comel tak tahannnnn. passing2 budak ni dengan adik2 kat rumah. rimas. tapi dia tetap nak shazzy kendong. teeheee :P

uwaarghh amek gamba dalam bilik air tu perlu :D

tadaaaaaaaa! lepas tu kita pegi pantai. memang ramai gila orang. serious tak tipu. RAMAI SANGAT! kalau nak carik memang susah sebab saiz masing2 nak same je. dah la semua half-naked. oppps :P

haa kan? percaya tak? ramai gila kan kan?

memandangkan shazzy, ibu, abah ngan adik perempuan shazzy yang nama dia farah tu tak bawak baju tuka, kitorang sempat amik gamba je la. haha serious banyak gila amek gamba nak upload semua malas. kita upload yang penting2 je (penting la sangat gamba sendiri)

kita mulakan dengan gamba ibu ngan abah tersayang dulu ^_^

lepas tu baru kita upload gamba ngengade bhahahaha :D

haaa ni ade lagi!
eh cukuplah. nk letak banyak2 berat pulak blog shazzy ni kang

ombak sumpah besar. mase tu air dah nak pasang. last2 kena pindah tempat sebab air dah naik. diorang ni kemain lagi main ombak.

tu chalet kat belakang tu. abah kata weekend ni nak pegi lagi. tapi tu planning jela. confirm nye belom pon hehe.

p/s; shazzy nak buat balik list blog kengkawan. yang selalu comment, thanks banyak2. nanti shazzy letak kat widget belah kanan ni. sorry lepas upgrade blog aritu teros hilang semua blog lists. tsk tsk T__T

12 comments:

ChuyRy said...

aiyoooo..tengok gambar yang first dah seram dah..hahaha T_T

p a a n. said...

ade eh gold coast sini? haha

anithDEEBA said...

besar gila ombak >.< btw,abah shazzy sporting gila bergambar. :)

shazzy :) said...

adik: uwaaaa nape seram pulak? aiyoyo haha

shazzy :) said...

paan: tula tak ramai tauuu :P

shazzy :) said...

anith: tula pasal. tapi dye tak kasi masuk fb :P

joegrimjow said...

kacaknya ayah

twinkle twinkle said...

lawoo la scenery yg last sekali tu :)

shazzy :) said...

joe: hehe tgok anak laaa *gulp*

shazzy :) said...

hehe tahu takpe. kalau ade kat sne lagi la lawo nampaknye hehe

Myra Arshad (: said...

macam best je tempat ni. huhu

shazzy :) said...

memang best :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...