Saturday, November 20, 2010

the most awesome hangout :D


hello tawan-tawan!

harini saya ingin bercerita tentang 4 orang tawan (apesal terbelit lidah aku ni) . maaf ye. pertemuan 4 orang kawan yang telah dirancang lama dah. okay tak jadi bahasa baku ah. camni. shazzy dah pernah jumpa 2 org kakak ni bulan 6 lepas tak silap. tapi tak jumpa sorang lagi even mmg nak jumpa sangat. so, since semua org dah habis final, shazzy set la kan tarikh iaitu semalam. tapi tiba2 sorang akak tu ada hal. so, set la harini kat ou :P


perlu la ade gamba sendirik kan? :D

penat tau tak jalan-jalan cuci mata sementara tunggu kak anis? tapi nak buek camano. datang paling lambat, balik paling awal, nak kena denda nih!

btw, birthday shoutout for my dear sister! happy birthday kak anis! love youuuuuu :)

lepas tu kitorang decided nak makan dekat CHARMS. not bad, konon nak duk kat buaian tapi cam cakap due-due orang je. tak best so kitorang alihkan kat seat yang kecik sket. baru leh gosip kan. dah kate perempuan *lalalala*

atas: kak reyna dan shazzy
bawah: kak anis dan kak farah

masing-masing muka teruja dengan makanan sendiri. sila jeles dengan makanan saya. sedap sangaaat! hehe tapi tak larat nak habis. semua orang memang makan tak habis pon. diet ke kakak2 oi? muahahaha! dah habis makan kite bergedik di camera :D


akak waiter tu memang nak kene! saje amik jauh2. lalala. dah ade orang tolong amikkan tu bersyukur la shazzy oi!

okay takleh nak cakap ape la. tempat kegemaran ladies adalah "ladies" itself :)

lepas tu kan lepas tu kan g semua kedai yang ade accessories. lepas tu kan jumpa bonita. ada sale cincin. then kitorang beli cincin yang same. kononnnya macam group trademark la. hihihi :P

tadaaaaaaaaaaa! ♥

hihi lepas tu shazzy macam tak puas amik gambar sket (padahal dah berpuluh dalam camera tu) then, g carik port nak amik gamba 4-4 teros. pinjam meja ye bang. terima kasih timer :)

favourite! loving them so much!


cun kannnnnn akak2 saye ni? semua dah taken. padan muka korang! lalalalala :P

thanks kak farah. nice candid :)

aaaaaaaaa sayang mereka ♥

gamba ni nak bagi kak anis jeles.

overall, even memang aktiviti kita makan je, it was awesome! next outing kita main bowling/karaoke. hehe bestnyaaaaa! thanks sisters for the day. tak sangka kan kita 4 akan berjumpa. bila la nak jumpa lagi yek?

shaz saaaayaaaaaaaangggg akak anis, akak reyna ngan akak farah ♥

till we meet again,
shazzy :)

17 comments:

nn said...

ouh bestnya keluar dengan girlfriendsss. rindu plak kat member..

btw, cantik semua :D

yuyuEyuliaNa said...

sume comel2 :)
btw, u stdy kat mane?

zazaw said...

semua cntik cntik belaka !!

azaliahjsalleh said...

semua bayi bayi chantek =)

azaliahjsalleh said...

semua bayi bayi chantek =)

shazzy :) said...

nn: hehe ni kakak saye :)

shazzy :) said...

yuyue: thanks. i study kat sunway :)

shazzy :) said...

zazaw: hhehe excluding i :P

shazzy :) said...

lya: hehe i bukan bayi syg hehehe

anithDEEBA said...

jeles gilaaaa.semua chantek!

shazzy :) said...

anith: diorg yela cantik. i tak! haha

Ara Amnan said...

shazzy, ara sgt sgt sgt sgt jeles.wuu..mmg best kua ngn gelfrens kn.hoho dh mula dh rindu kt my gf smua.

And 1 more, semua cantik! :)

shazzy :) said...

are: jgn la jeles. awk boleh je ajak diorg kua kan. hihi :D

Nana said...

best gila keluar. nak nak nakk! exam, cepatlah habis :/
btw, korang lawaa.

p/s: kak annyss tu yg plg mengada. haha. i know her ;D

lady mermalade said...

tu diaaaaaaa! besaqq jugak cincin love tu ha.hahaha weyh berat u bpe je skg??? jelez gila2 ni beb!!!

shazzy :) said...

nana: haha bgtau kak anis saye! hehe

shazzy :) said...

zulaika: haha biase la der sje pakai besa2 skali skale. haha./ emm taknak ah segan dah naik balik T__T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...