Monday, November 1, 2010

kita sayang kakak kita ♥

salam :)

sharkey dah selamat dikuburkan pagi semalam. masih sedih sampai sekarang. terasa sangat dengan kehilangan dia. tapi nak buat macam mana. dah ajal dia kan. btw, tadi baru habis satu paper. economics. the paper was not that bad tapi biasalah manusia, sentiasa tak puas hati. tengoklah macam mana nanti. yang penting aku dah berusaha sebaik mungkin. lama juga tau nak prepare untuk econs ni sampai accounting ngan maths pon tak habis prepare lagi. accounting aku cuak sebab theory banyak. tak suka theory, siapa suka? nanti masa degree lagi lah kene amik law =.=

hari sabtu lepas aku pegi subang parade. konon nak buat suprise kat kakak aku yang sorang ni. cari punya carik booth dia tak jumpa. jumpa sebenarnya tapi orangnya takdak! aarrghhh tension. okay takpe jalan2 dulu, bila call tak plak nak angkat. dah geram dah ni. last2 ijad ngan iyad ajak balik, okay fine. kecewa gilaaaaaaaaa. then, dah nak masuk exit nak masuk batu tiga dah ni, skali dia call. aaaaaaaaaaaaaaaa kebetulan masa tu tengah lampu merah. nak pegi ke tak nak pegi ke tak? sebab kakak kite sorg ni memanjang busy, susah betol nak ajak jumpa. lepas tu kalau nak ikotkan mase tu tengah hujan then dalam kol 2 slalu memang susah nak carik parking. last2 pusing jugak.. sayang punya pasal, terharu tak kak? terharu tak? :D alhamdulillah akhirnya berjumpa gak even kejap. tak kesah la tu. asalkan dapat jumpa kakak manis saya ni, kak anis :D haaa nanti bulan 12, nak jumpa kak anis, kak reyna ngan kak farah aida. mase tu mesti aku tenggelam sebab tak hot macam diorang. haha tapi tak kiraaaaaaaaaa nak jugak jumpaaa! :))

love youuuu ♥ :)

serious tak sabar gila dah nak habis paper, habis paper maths nanti tinggal lagi beberapa hari je nak tunggu bunny balik. *tak habis-habis* yelah sedih tau nak dekat 3 bulan tak jumpa. since akhir july aritu lah. so kire dari august, september, october, november.. haaa! 4 bulan tau takkk? sedih :( sebenarnya kan, nak letak gamba bunny kat sini tapi tapi nantilah. tunggu masa je :D

18 comments:

kay said...

sabar k!

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

kite pernah tgk bunny diaaaaa....;p
cantiklah akak tuuuu...wuuuuu~
bestnye dy nak hbis exam daaa...:)

yuyuEyuliAnayusOf said...

dua2 cantek :)

Eazy Izzuddin said...

alolo
sweet..
kite syg kakak kite jg...
xD

hiro said...

cumil2.

Prince Halilintar said...

gud uck 4 ur exam...sharkey tu kucing ke??

shazzy :) said...

kay: thanks :')

shazzy :) said...

naura: awak tengok dekat tumblr ya? hihi kakak saya la tu :D

shazzy :) said...

thanks yuyu!

shazzy :) said...

easy: sibok je awak ni! :D

shazzy :) said...

hiro: thankS :D

shazzy :) said...

prince halilintar: haah kucing :( and thanks for the wish :D

atok said...

err mane budak thai tu? haha

zazaw said...

HAHA . nk tgk ur bunny :) HAHA .

Encik Psychopath said...

lawa kakak. kim slm.

shazzy :) said...

atok: ya Allah kenapa ramai sgt tanya pasal dia/ haha

shazzy :) said...

zazaw: nanti i masukkkan ye :)

shazzy :) said...

encik psycho: insyaallah ye :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...