Sunday, November 28, 2010

cepatla habis cepatla habis :')


arghhh nak update pasal apa ni? lama dah tak update ni. lepas tu baru teringat kita dah nak menghampiri bulan dobolas iaitu bulan untuk shopping! year end sales baby! omg tak sabar nak tengok 70-90% offer kat semua kedai. kedai yang memang sedia murah confirm la akan jadi lebih murah dan sudah semestinya kepuasan lepas dapat resit tu memang tiada tolok bandingnya kan. tapi kalau macam branded items macam promod, pull & bear, forever 21, top shop even ade 70% pon still paling murah boleh dapat pon RM60. haha mahal la tu. tapi kalau kadang-kadang terkulai gak bila tengok harga-harga macam ni.

sehubungan dengan itu, shazzy nak buat official year end sales kat the precious pumpkins. tak habis2 kan? haha :P ni semua kes nak habiskan stock la ni sebab tahun baru mestilah nak amik stock baru. tu pon taktau bila nk amek. tapi dalam mase yang same, nak kene habiskan yang sedia ada ni la kannnn :)


ni custom made shawls. cuba check kat online shop lain. mana ade sorang pon takde shawl mcm ni. ni sebab tailor tu yang jahit sendiri lepas dia pilih kain-kain yang memang meletup. before ni shazzy jual RM30 sekali dengan postage. now harga jatuh sampai kalau beli 2, hanya RM40 sekali dengan postage.

kalau shawl kat atas ni pulak korang boleh view kat sini. harga asal rm25 sekali dengan postage. tapi kalau sekarang cuma rm20 dengan postage, shawl ni lebih kurang mcm pashmina panjang nye tapi dia cotton. cotton yang sejuk tu. best sangat. lagipon senang lilit sebab kain cotton ni mudah terbentuk :)

shawl ni lain tak bukan shawl anting2 @ bling2 @ gipsy yang common market price adalam RM25 tak masuk postage. tapi sekarang shazzy nak let go RM20 sehelai. then kalau beli 2 shazzy bagi RM45 je termasuk postage sebab tinggal 4 helai je lagi ni. sakit mata tengok bila barang tinggal sikit mcm tu :D

last but not least, shawl yang common orang jual RM10 kat lua tu. shazzy nak let go beli 2, shazzy teros kasi free postage. kalau nak tengok boleh tengok kat sini. overall, semua barang adalah dari sini. kalau nak promote kat kawan2 pon boleh. share je post ni kat fb korang ke apa ke shazzy tak marah. malah berterima kasih daun keladi lagi ye. thanks :)




10 comments:

Admiral Hafiz said...

usahawati berjaya
insyaAllah
gud luck ya



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

aTan aHmad said...

Bagus bisnes online nie. Kalo wife sy tahu ni, abis dia borong.. :)

LIKE page saya. Disini... Tq

azaliahjsalleh said...

nanti i tlg lelongkan dkt belog hoho
tp tunggu i x bz sgt ye

Cik Akma said...

wahh mmg murah habiss. suh eda belii ;p

Eazy Izzuddin said...

cantik shawl itu
xD

Layans~
3 MOVIES

shazzy :) said...

bro admiral hafiz: insyaallah bro, thanks :)

shazzy :) said...

bro atan: dah tu btau la isteri :D

shazzy :) said...

lya: thanks syg :)

shazzy :) said...

sys akma; takdenye dye nak bli haaha

shazzy :) said...

eazy: hahaha beli untuk aweks :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...