Thursday, November 4, 2010

30 hari beraya :D


harini mood baik. so, ada BIG DISCOUNT kat sini. nak tengok, tengok. kalau taknak shazzy tak rugi, korang pon tak rugi :') okay, entry harini nak kasi kamu semua muntah tengok gamba je boleh? hihi. tapi please please if kalau nak muntah jangan kat blog shazzyyyyy T__T

wokay, this event happened on the last day of Raya. berapa haribulan tak ingat. tapi dah lama jugak lah. tunggu orang tu upload gamba tak upload. then masa dia upload shazzy tengah prepare untuk final exam (bajet la final exam tak online) tapi masa tu mcm malas nak upload gambar segala bagai. dah la internet kadang2 terkentut-kentut. kesian dia tau tak? anyway sila tengok gambar sampai puas :D haaa mula2, ingat tak boleh datang. tapi bila tengok jadual, memang free masa tu. so, pegi jelah. lagipon memang rindu nak lepak ngan diorang ni. tapi yang ni lepak kejap jelah. sebab seminggu lepas tu ada final exam. so, mcm rasa bersalah pulak kalau pegi lepak, buku2 sedang tunggu untuk ditelaah kat rumah. so, pukul 10 tahan jelah nafsu nak lepak. terpaksa balik, sedih. tapi takpe, start harini kalau orang ajak lepak dah boleh ikot. tapi tapi kena pikir2 jugak sebab ada lagi 1 paper iaitu maths. heeee cepat la habis paper satu je lagi ni. lepas tu tunggu bunny balik je :P

okay, happy browsing! hikhik ^__^





lek lu isap lokok luuuu!


shazzy: kau ni alan cepat la kata nak buat muka comel!


aaaaaahhhhhh -___-


okay, dapat pon buat muka comel ;-)








yeay! habis! tak muntah kan? hihi datang lagi =)

8 comments:

ila syamilla said...

ko makin kurus! tiddddddddddddddddddddak. aku tak mampu terima kenyataan ni! haha

twinkle twinkle said...

comel2 gbr ehehe :D

shazzy :) said...

ila: manaaaaaaaaaaaa ada weyhhhhhhhhhhhh! haha

shazzy :) said...

haha thanks yea :)

zazaw said...

HAHA . makin slimmmmmm :D

shazzy :) said...

takde maknenye zazaw lempang kang! haha :P

Eazy Izzuddin said...

selamat hari open house
hehe

shazzy :) said...

hahaha selamat hari raya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...