Tuesday, October 26, 2010

semakin hampir..


eh hadif, awak jangan la stress. bukan awak ade final pon. kak ten yang nak final ni.. hadif sekarang minum shushu je jangan sibok2 nak stress lagi.

tenat weyh. ya, saya semakin tenat.

tenat apa? 2 hari lagi nak final. tapi takpe. english. memang tak boleh nak s
tudy apa. sebab tu semua based on our knowledge. and it depends. kalau soalan yang keluar memang rezeki saya, senang. dapatlah saya score. saya taknak cakap saya tak takot even hakikat dia memang cuak gila nak mampos. kalau untuk econs pulak, isnin depan. kalau nak ikotkan, masa trial haritu dah khatam semua topic. tapi kadang2 kita tak boleh nak assume soalan apa nak keluar. sebab kalau tak keluar, frust menonggeng. kalau b
enda yang keluar kita tak study betol2, sedih tertonggek. sebab tu kalau boleh nak cover semua. senang. nanti biar semua soalan yang keluar boleh jawab. amin.

lepas tu account pulak hari khamis. yang ni insyaallah boleh score. cuma saya risau theory. internal marks banyak hilang kat theory ja. walhal kebanyakan calculation boleh dapat markah penuh. tak ke sedih? last skali fundamental maths. muahaha nasib baik. sebab nanti masa degree takpayah amik maths lansung. tapi serious saya rasa kalau amik mathematics dulu lagi senang. sebab dah ada formula. ingat fund maths senang ke? susah woi. aritu try kasi soklan kat budak yang amik advanced maths. belagak pandai mamat tu. try buat satu soklan, tertonggeng-tonggeng dia nak jawab. 15 minit buat soalan senang pon tak boleh. padan muka belagak lagi, teros malu sudah muahaha.

buat masa ni, semua internal marks untuk semua subject buat saya lega sikit. satu je nak cakap, alhamdulillah. dan moga2 final berjalan lancar amin. at least kalau A ni dah okay, B nanti adalah semangat sikit nak belajar (ayat poyo ni). 9 november saya merdeka la. dan masa tu 20 hari lagi je nak tunggu bunny balik. weeee =)

nah muka stress. tipu. stress tapi tak belajar. eh, belajar lah. tiap2 malam saya belajar tau. tak caye tanya kawan2 twitter saaya :D

4 comments:

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

hahaha...
byk study dgn bunny je kat twitter dy..
kui3;p
btw,all the best!!!

maisyara Pot! Pot! said...

goodluck dear :)

shazzy :) said...

naura: mana ada. bunny pon kne study jugak nak final nanti :P

shazzy :) said...

mai: thanks syg :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...