Friday, October 29, 2010

one down, 3 more to go!



assalamualaikum!! :D

haii rajin betol saya update even tengah final kan? rasa-rasanya sebab setiap paper ada gap 3 hari. alhamdulillah tapi bila kita rasa kita dah bersedia and waktu nak exam tu lambat lagi. rasa gelabah semacam. takot ilmu2 tu keluar. nonsense kan? anyway semalam paper BI. it was not that bad tapi perasaan cuak tu still ada kan? unfortunately, semalam masa 2 jam sebelum bangun tidur, saya demam. rasa macam tak sedap badan. actually malam tu dah rasa tak best dah. tapi sibok makan panadol, makan strepsils sebab gatal gila tekak. bila dah bangun tido memang dah rase tak best, mandi2 buat roti bakar 2 keping then masuk dewan exam. lambat sikit rupanya. nasib baik tak terlepas reading time :P

then, bukak2 soalan, mak aihhh. tak susah. tapi kepala hotak blank. 15 minit lepas reading time, then start. 5 minit buat layout untuk note-taking. 15 minit lepas tu baru sibok jawab soalan. haha. tu ah lembab betol otak berfungsi. tapi lepas dah start tros laju alhamdulillah. yang personal persuasive pon nasib baek soalan straight
forward. ntah lah. ya Allah, kau lembutkanlah hati pemeriksa ketika menanda kertas-kertas examku nanti. amin. amin aminkan cepat! :D

i want HD, pretty pleasssseeeeee?

haaaa bagi yang still taktau fb shop saya marilah like kat sini. atau bukak je page tu teros senang. boleh teros view.


ingatkan nak buat clearance sales minggu ni tapi macam tak sesuai je tengah final exam sibok nak buat. then nanti susah nak hanta kat customer. kan? okaylah insyaallah next week ke, next two weeks ke saya buat. papehal saya akan inform kat sini dulu. okay?

err and jangan lupa like she's no you kat facebook :D

10 comments:

shima said...

gud luck for ur final.:)

Zulfahmi Abidin said...

pg study sane la weh...tapi rindu pulak kt ko sha.lame tak kacau ko...



Terkini: Perempuan Dan Tudung Saji

shazzy :) said...

shima; thanks ye :)

shazzy :) said...

fahmi: malas gila nak study tau tak! haha

Cik Akma said...

gud luck dear. eyt2 kalo demam, suh bf masakkan bubur lalalaaa ;p

maisyara Pot! Pot! said...

laaaa. baru mai tau tu u punya shop. alahai... xD

shazzy :) said...

sys akma; thanks youuuuu! haha bf jauh :(

shazzy :) said...

mai: haha rajin2 la lawat k :D

Eazy Izzuddin said...

gud luck!
xD

shazzy :) said...

thanks :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...