Tuesday, September 7, 2010

selamat hari raya peeps :)


omg macam sayang gila nak update bia post gamba shazzy dengan shahir ni jatuh ke bawah. tapi apakan daya, kita takkan selalu berada di atas. wakaka mula dah.. okay anyway lagi 2, 3 hari nak raya. ade cakap khamis, ade gak cakap jumaat. mana2 lah kita tunggu je anak bulan dilahirkan okay? wwuuuuuu cepatnya, rasa macam baru semalam shazzy sambut birthday *haha nak bgtau gak ni birthday sehari before puasa haritu* haaa yang tak bagi hadiah cepat lah kecik tapak tangan, nyiru saya tadahkan. muahahah! =)


so, Eid mubarak to all of you!
sorry kalau ada buat salah dari hujung rambut sampai hujung ibu jari kaki. hehe sorry sangat kalau ade post2 shazzy yang buat korang terasa ke apa ke. tapi nape terasa plak? jangan ah camtu tak best! and maybe kalau korang ade shout kat chatbox shazzy tak layan ke apa ke. seriously kadang2 life as a student ni kita takleh nak expect. bila dah nak reply tu ada plak benda laen timbul. muahaha sorry tau. kalau rajin, meh la hanta kad raya. bagi duet raya skalik
*omg over gila*

actually gamba raya ni dah amek dua minggu lepas. gile excited kan kan? teehee but obviously im not gonna wear that shawl on the hari raya itself. nak pakai tudung biasa teehee :P


i knowwwwww gedik gila kan? banyak lagi tapi taknak upload lagik sebab macam nanti orang bosan sangat tengok baju raya yang sama. dah la hari raya ke 3 nenek nak buat open house. heee tak sabarnya! rindu family sebelah ibu, kalau belah abah pon rindu jugak tapi ramai dah besa2 so kena behave, takleh jadi kanak-kanak :P

takpe, belom kerja masih layak dapat duet raya haha. korang nak balik kampung suruh parents service kereta dulu tau? and jangan lupa baca ayat kenderaan tau. semoga selamat pergi dan selamat pulang. and semoga hasrat saya minggu depan akan dimakbulkan oleh Allah. insyaallah i'll be meeting YOU again next week. tolong aminkan untuk shazzy ya? thank you =)

20 comments:

Dila is Azie said...

selamat hari raye!

hazniza.koh said...

hey , babe !
selamat hari raya !
X)

Aweyn said...

amin~

slmt hari raya shazzy :)

nn said...

amin amin. *tolong aminkan :)*

selamat hari raya :D

shazzy :) said...

selamat hari raya juga dila :)

shazzy :) said...

hasniza: selamat hari raya :D

shazzy :) said...

nn : amin! thanks yeah! hehe selamat hari raya to u too :)

shazzy :) said...

aweyn: thanks :) selamat hari raya too!

milimilo said...

whoa.dah ada potret hari raya sebelum hari raya.cool. ;D

Cik Akma said...

selamat hari rayaa dear. maaf zahir batin.

*cantik gila shazeaa okay. cantikkk <3

shazzy :) said...

hehehehe abah la excited gila :S

shazzy :) said...

kak akma: selamat hari raya jugaaaaaa :) wooppsss maseyh kakak <3

esyam said...

selamat hari raya :)

EYQA ♥ said...

selamat hari raya babe :)

shazzy :) said...

selamat hari raya juga esyam :)

shazzy :) said...

eyqa; selamat hari raya darling! :)

Anonymous said...

ramai btl adik bradik ko.... sslmt ari raya....

shazzy :) said...

hehehe thanks :)

Ery Farieha said...

chantek la baju =)

shazzy :) said...

hehe tq :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...