Monday, September 20, 2010

kononnya open house tetapi tidak

eh ape ni? malware kejadah ni? tapi shazzy tak kene la. masalahnye takot orang lain yg bawak masalah tu ke blog shazzy. tapi ape bende ni? ingatkan affect geng blogger je. ish ish mintak2 la tak kene.

anyway sabtu lepas patotnye kawan abah la nak datang. sekali dia tk jadi then shazzy g ajak rakan kelas dulu. tapi ntah masing2 ade hal so malas nak amik tau sangat. kebetulan, ade beberapa rakan fb nak dtg. so macam sekali je lah. tapi kalau bunny datang lagi bagus. haha



haaaa ni semua kawan sekolah dulu. bayangkan dari 400++ ni je datang. okay tipu, ajak pon tak lebih dari 10 orang. haha rindu giler kat dorang! bile nak buat reunion je ade yang tak boleh la apela. dating boleh pulak ek? muahaha





haaa ni pulak kawan2 fb. memang tak ramai pon yang datang. tapi gile lame sampai kol 5 kot baru semua orang beransur pulang. hehe dah lah ibu masak sedap. nasi palembang yadayadayda! sedap gileeee 2 hari shazzy makan tak muak. lagi2 kalau ade ayam golek. perghh meleleh ayaq liuq :P

12 comments:

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

CANTIK NYE RUMAHHHHHHHHHHHHHHH:)

shazzy :) said...

HEHEHEHE BIASE JE LAHHH :D

atok said...

nk raye umah shazzy ;p

RafikJahat said...

yang tudung hitam tu, muka familiar la. :D

shazzy :) said...

aTOK: mehhh aaaa tak halang pon :P

shazzy :) said...

hahaha memang laaa dah kate tuan rumah hehe

Averlance Lighthawk said...

You are never online on MSN...aiya...zzzz

Nak add profile baru kat Facebook pun takleh...

RafikJahat said...

oh, lupa pulak. tuan rumah. tapi, macam pernah nampak, tapi dimana ya ? :p

shazzy :) said...

ipin: ive added u! approve cepat!

shazzy :) said...

rafik: mungkin diiiiiiiiiiiii twitter! haha

RafikJahat said...

ya, i know. but, seriously, macam pernah nampak. :D

izulman said...

your house surely is big. seriously. Anak raja ke ape? haha.

Happy knowing btw,

regards from sydney,
izulman ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...