Thursday, September 2, 2010

GengBlogger gathering :D


selamat malam yaw! :)

teehee okay cerita ni mungkin dah basi tapi tak kesah la kot. sabtu lepas ramai yg tau GB ade wat gathering kat alam sentral shah alam. aku memang akan terkilan habis kalau tak dapat datang sebab alang2 dah dekat rumah, tak pergi, bila lagi nak pergi. mula2 memang dah cakap tak boleh sebab abah kat nak pi pulau carey kat klang bukak puasa kat rumah sepupu. tiba2, abah suruh sepupu yang datang. memang nampak sangatlah peluang aku nak g GB nye gathering amat cerah. tapi dgn syarat, bukak puasa kene kat rumah la. okaylah layan je daripada tak dpt pegi lansung kan.

so, bile tau dapat pegi teros bgtau atok. haha. sebab memang dia cakap kalau aku pegi, dia pegi. tapi rupa-rupanya dia memang pegi. so, aku cakap papehal tunggu aku sebab aku ni penyegan *konon* tapi memang mula2 tu segan gila nak mam kot sebab tgok semua blogger yang popular je pon dah ade kat situ. cuak gak en =.= *bukan atok aku kat kampung tu, ni atok blogger :P

tapi bila dah lebih 30 minit kat situ, barulah macam berani nak tego org tu org ni. lagi2, bile dapat maen bowling ngan orang yang kite tak kenal. lagi ah macam hape mulut ni :P rase macam segar gila semalam. tapi puasa weyh jangan salah paham.

seee! sape tak kenal yang tgah tu kan? haha kembang joe kejap. and yang lagi 3 org tu sumpah cool gila, baru kenal dah boleh begelak sakan :DD

haaaa geng bowling ngan 4 orang ni la. zaki serious terror! tabik lu! hehe joe plak second game bru nak menyerlah. aku? hehe ade ah :P tia pon kelakar je ^^

sape tak kenal atok ni? haha atok sorry ah shazzy baru perasan gamba ni blur =.=

okay cop cop nak habiskan bateri camera jap. tapi sorry lighting tak best weyh =( tapi lantak ah :D



ajwin yang comeeeeeeeeellllll dan cantikkkkkk! hehe serious tak caye. ingatkan dia tak datang. ceyt tak bgtau! kalau tau nak datang dah lama suruh dia buatkan kek chocolate :D


mamat mamat poyo yang bernama fahmi gedik dan akmal seksi :P

ya Allah bestnyaaaa! haha tapi pukul 6.30 aku balik. diorang ni memang plan macam2. disebabkan janji aku pada abah, okay aku pulanglah. hehe tp serious best! bayangkanlah dalam mase 3 jam dah dpt kenal para bloggers yang memang aktif gile ah kan everyday mesti update dan jugak rakan2 di twitter :D

weeeeeee hah ! update pon ^___^

12 comments:

Zulfahmi Abidin said...

idea kamu upload lambat mmg bagus sha.so org takde pilihan sbb yg ari tuh smua publish saing kan.so diorg mesti la nak bace yg famous dulu.now kamu ponyer fahmie pon bace.hehe..terharu fahmie ade dlam sini.hehe

akmalhilmi said...

hahaha
mesih ye baby syg
:)

sumpah aku masih igt ag gath nieh mcm smlm jewh jpe kowt
huhu

shazzy :) said...

fahmie: awwhhh yeke thanks tau :) teeheee well tgokla kawan sha gak kan :D

shazzy :) said...

akmal: welcome musyuk! haha agakkkk aaaa rindu :')

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

bestnyeeeeeeeeee;0

atok said...

sbb dlam gamba tu ade shazzy lah jd blur, kalo x mesty okay jee hahaha

shazzy :) said...

naura: best kannnnnnnn :P

shazzy :) said...

atok: jangan nak ngade. dah ah kalah :P

IntanBerlian said...

bestnye.huhu.

shazzy :) said...

hehehe memang :D

Admiral Hafiz said...

wah...bestnye g Gath GB!!! x aci! nak g jugak... cedih xdpt g..

shazzy :) said...

hehehehe cean die :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...