Friday, September 3, 2010

bunny ♥


dear mr awesome,

absence makes the heart grows fonder :')

heheh bebearrrrr, i miss youuuuu sayang! tak saba nak tunggu u balik rabu ni. and insyaallah nak jumpa next week amin amin amin :) and and takde halangan untuk kita ketemu. dah dekat sebulan tak jumpa :( tapi tapi u dah balik sini pon i dah bersyukur tau tak? haha. ahhh cmni ah kalau LDR. sabar je ah. and regardless our previous meetings, thank you so much sebab sanggup layan kerenah i yang sangat annoying dan mengada ni. hahah i tau brapa kali you menyampah dengan i. tak habis2 nak amek gamba. eleh you pon sama! wakakaka thanks for the movies and semua semua lah. thanks, thanks and thanks :) nak upload gamba kita boleh tak nanti? hehe.

and you know i love you ^__^

i miss you ♥

tunggu kejapppp je lagi :)

6 comments:

twinkle twinkle said...

comel gbr :D

Qis said...

sayang,siapa ya? :P

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

wahhhhh..
hti tgh brbunga2 lah ni ek?
nak tgk hencik awesomeee kamu..ngee~

shazzy :) said...

teeheee thanks :)

shazzy :) said...

qis: later i bgtau you yang :)

shazzy :) said...

naura: hehe nanti i upload teehee :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...