Monday, September 6, 2010

:)


assalamualaikum ♥


yeay kita berjumpa lagi kan? taktau apesal minggu ni mcm free gila nak update selalu. before ni paling command pon every week dalam 2 post je. hihi maybe mase mood nak raya lepas hati pulak tengah berbunga-bunga. jadi ada je benda nak cerita kat blog usang ni kot la kot :P

wussshhhh sehari je lagi nak puasa kan? esok dah nak raya. alhamdulillah =) lepas sebulan berpuasa kan *padahal tak cukup pon* . tapi memang serious rasa macam cepat sangat masa berlalu. maybe sebab kalau dah pukul 12 tu perot masing2 dah berkeroncong. lepas tu mula la berdoa nak cepat maghrib. lepas 30 hari haaa teros rasa macam cepat gila ek puasa tu? hehe anyway tahun ni shazzy balik perak. raya ke 2 baru balik seremban sebab nenek nak buat open house. btw semalam hari jadi nenek :DD

aaaaa korang nak tau tak? ada dalam 2 minggu lepas kot, post shazzy kat twitter asyek emo je sampai ramai tanya apesal emo, PMS apa. wakaka tak! tu sebab shazzy pi layan drama syurgamu ramadhan dekat tv3 tu. dah la mase tu tengok sorg2. memang tengah takde mood. lepas tu apa lagi, memang serious meleleh. lepas tu bangun2 pagi mata bengkak, nasib baek parents tak tanya kalau tak jenuh gak nak jawab kan. muahaha! tapi tadi drama tu dah habis, serious dah habis. ending dia gelabah. bagi la sadis sikit ke apa, tapi memang typical drama melayu betol. memang dah agak dah bende tu nak jadik. wakakaka :P but at least, moral values tu memang gilaa strong and dapat imply dalam kehidupan seharian. kalau nak tau cerita tu, bukak laman web tv3 okay?

dah lah, kalau nak balik kampung tu hati2 ya? baca ayat kenderaan. semoga Allah melindungi perjalanan kita semua tau tau :))

p/s: bunny, tadi mase skype i pakai baju ni la, ada pulak pakai baju tidoq! :P

4 comments:

x-po said...

syurgamu ramadhan terbaik! :)

Ada Bezakah Raya Anda Tahun Ini?

akmalhilmi said...

hey kaw
hahaa

besa cam kaw
pnjm

shazzy :) said...

xpo : kan kan? best gila

shazzy :) said...

akmal seksi: tak boleh! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...