Sunday, September 26, 2010

blog adalah tempat untuk berangan.




i miss tampar-ing this dude! *sigh*

hello peeps! long time no see right? im kind of sleepy yet i still don't feel like sleeping. anyway, next week is going to be my hectic week because there will be 4 tests from monday till wednesday. the best part is im gonna have my english test and account test on the same day. dangggg! oh oh and oral presentation on friday. HAALLAAMAAAKKK! but I DONT CARE! i so wanna ponteng on wednesday soon after i have finished my econs test. muahaha *evil laugh*


back to basic, Sharity day was held on last thursday. there were classes but only for half an hour. so the event started at 11am to 4pm and ALHAMDULILLAH it went well. banyak jugak sales pada haritu. so, sekarang ada sikit ja lagi. ada yang tak sempat nak snap pon habis dikebas oleh customer di sunway. hehe. suka sangat, terima kasih ya! lain kali beli lagi :D

nak tengok lagi? search THE PRECIOUS PUMPKINS kat facebook ye? :)

can we change topic? please? guys! have u gotten your iphone 4? omg im so gonna get one! iklan dia sangat menggoda keimananku. like seriously shazzy tak pernah minat dengan apple's stuff. serious. dah la haritu beli ipad pon tak puas lagi, tetiba nak iphone pulak? mengada betol kan? tampar sikit boleh? hish. takpek. tunggu jadi jutawan baru boleh melempiaskan nafsu berbelanja camni. tapi tak boleh jugak. kena pikir pasal mak bapak suami anak cucu cicit pipit bla bla bla.. cewah :P mentang-mentangla semua orang tengah kecoh pasal wedding of
fairy tales tu. lalalala


*berangan*













okay sudah!























*berangan lagi*



















*lagi berangan*













*berangan lagi dan lagi*








ish nak berangan sat, JUMPA LAGI! :D


8 comments:

ChuyRy said...

berangan je kejenye..huhuhu

zazaw said...

yeee .. shazyyy betolll :))

shazzy :) said...

hehe biase la tu adik :P

shazzy :) said...

zazaw: betol ape ni ? hehe

xrunahanahx said...

kak shazzy , shawl black & white gambaa atas skali tuh ada lagi ta ? ;)
lawaa laaa.. skodeng kat fbshop akak td.. tp takde pun gambaa shawl tuh,,

shazzy :) said...

dear, akak tak boleh nak bukak blog awak la. yg tu dah hbis syg. yang laen tak minat? hehe

xrunahanahx said...

sorry , hari tue delete kejap.. skrang da active balik ! ;)

alahaiii sedihhnye..
akak update laa fbshop lagiiii.. bju lawa2 taw & branded ;)

nak jadi regular customer akak ni.. hehe..

shazzy :) said...

hihi jadi la. try la beli shawls ke skali skala :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...