Wednesday, August 4, 2010

ketotku, happy birthday sayang! ♥


hello everyone.

just so you know, last weekend i attended the IB cas trip in Melaka. i really had fun, seriously. even tho there were still dramas between the seniors and juniors. so epic! will tell about it in my next post with the pictures as well. the most saddest part is i couldnt qada' my sleep until now :(

anyway, today is my little brother's birthday. siapa yang tak kenal budak ni memang sah2 la tak selalu baca blog saya. hehe. firzad aka ijad akak ketot turns 6 today. tapi still tak matured and still ketot lagi. tinggi la cepat ijad!!! haha anyway ijad, kak ten sayang kat ijad sangat walaupun ijad ni memang annoying. SANGAT! so, bile ijad annoying, kak ten geget la. lepas tu ijad nanes, tapi kak ten peduli ape? ngehngeh. dah la suke panggil orang boolat!! awak tu yg boolat ckp org. hish! ibu cakap ijad patot ade kembar. but i cant imagine if we have another firzad. budak ni mental dia baek punya. cepat pick up. kdg2 benda yg kita tak terfikir pon dia boleh jawab dgn pantas. tak percaya? serious tak percaya? okay lihat conversation di bawah:


iyad : do you know maths?
ijad : of course la!!
iyad : 1+1?
ijad : 2
iyad : 10+10
ijad : 20
iyad : 3+15
ijad :18
iyad : what was my first question?
ijad : do you know maths?

ROLF LMAO!

tak paham? haa elok lah masuk tadika balik. wooopss! :P

IJAD!

alaaa tadi i call ijad dia dah tidoq, baru nak skype :(

4 comments:

Awien said...

alaaaaaa.comel nye :)) hahaha

shazzy :) said...

comel kan kannn :D

Syida Shukor said...

haha , do you know maths !

comel jaaa adik shazzy ni tehee

shazzy :) said...

kan kan! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...