Thursday, August 12, 2010

i seriously hate today :(


hye semua orang!

saye dah lame gile tak update. been busy dengan test, oral, nak baca buku semua. ceh poyo gilerrr ni :P actually nak update pasal birthday aritu. tapi sebabkan mood arini rosakkan semua plan saya, jadi nak cerita pasal ni dulu :l

anyway, today is my very bad today. sumpah sedih gila dari pagi. kesian orang tu kne denga rintihan saye sambil nangis2. hehe. tak, actually dari malam tadik lagi. adelah macam kesedihan di hati sikit bila balik umah bukak puasa ngn family kan. tapi takpelah memang dah takde rezeki nak buat macam mana. yang paling bengang ni, pagi tadi ah. dah la kelas pukul 9.45. tapi actually pukul 9 dah bertolak dari shah alam dah. selalu pukul 9.30 bru betolak. haha. bila sampai2 pusing 3 round apartment takde parking. then pegi kat tempat yang kene bayar rm2 tu. FULL! then terpaksa la saye g park kat tempat yang jauh sikit dari college. dah la dah lambat ni. sampai2 kelas pon mcm terganggu sikit.

okayyyy memang sakit hati. lepas tu tiba2 ade orang text cakap bil naik. padahal dulu2 lagi mahal. then ade pulak org msj2 which saye takleh nak bgtau lah ape content dia sebab takot ade yang terasa. then nak nangis dah ni. masuk kelas econs teros mcm blur ape bende cg aja semua. memang serious blur. haaaaaa lpas tu rehat. balik tros nak ubah kereta. STILL TAKDA PARKING KAT APARTMENT! then buat pe aku bayar RM50 "pandai"?? fine kene park kat hujung tempat bayar RM2 tu. hish hish memang Allah nak duga saye betol lah arini :(

tapi takpe, at least petang dapat g bazaar! huhu lpas solat g tarawikh then sekarang depan lappy melepaskan amarah dalam blog. muaahahaha bye!

6 comments:

Cik Akma said...

hepp jgn sedih2. btw samat bposee yangg ;)

atok said...

saba2 dbulan pose ;DD

Syida Shukor said...

huuu dugaan masa bulan puasa yunk((:

allah tengah uji macam macam tu . kita kena bersaar ya (:

shazzy :) said...

kak akma; okayyy dah okay dah. ehh jom la bukak pose same2 nanti :)

shazzy :) said...

atok: tulaaaa hish hish

shazzy :) said...

kak syida; tulah dugaan haihhs >.<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...