Saturday, August 7, 2010

i know you care :)

its 12 now and im still in front of lappy doing nothing instead of stalking someone :P

anyway esok i kena teman my brother pegi mandarin day. LOL. sebab my parents pegi bangkok so i kononnya sebagai kakak yang baik kenelah jalankan tanggungjawab i kan. pity my brother kalau i tak bawak dia sebab lagipun dia akan perform, indian dance. significant gila ngn indian dance mamat tu. dari dia tadika sampai sekarang dia akan perform untuk indian dance.


and i akan bawak ijad jugak sebab kalau ade dia confirm tak bosan. kalau farah tak sekolah ganti boleh la ikot kak ten sebab kitorang nak pegi makan mcd. woot woot jangan la jelesh! :P ohmyyy tetibe i rase i seorang kakak yang bertanggungjawab =)

anyway, mr awesome cakap i kakak yang paling awesome. teeheee and you know i always love you ♥

4 comments:

Syida Shukor said...

kakak yang bertanggungjawab rupanya tehee . ((;

Ara Amnan said...

Oh i suke moment bila adik2 i depend on me.rasa mcm bertanggungjawab.nGee~ =D

shazzy :) said...

kak syida; weeeeeeeeeeeeeeeeeeee br tau keee? :D

shazzy :) said...

sys ara: agak ahh sebab tu mcm best gak la arini :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...