Saturday, August 21, 2010

happy 20th anniversary! :)

kepakkepakkepak keboomboomboom! happy 20th anniversary to my dearest abah and ibu! May Allah will always bless you both with an everlasting love! love abah and ibu so much!


2 hari lepas hari ulangtahun parents aku. so cam teruja gila. ingat nak buat suprise kumpul duwet ngan adik2 tapi diorang tak balik pulak :( takpelah memang takde rezeki. cm sedih pulak tak dapat wat suprise party tu coz nak buat dr hari jadi abah ngan ibu lagi tapi asyek tak jadikkk je! hish T__T tapi, abah kate nanti lepas raya nak buat open house gabung ngan anniversary diorang, birthday aku ngan ijad as well as doa selamat insyaallah. eeeeeee tak saba :')

anyway thanks abah and ibu for taking care of me and adik2. memang takkan, TAKKAN ade sesape yang boleh gantikan tempat ibu ngn abah. moga panjang umur, murah rezeki selalu. even aten slalu mcm degil, bukan mcm tapi MEMANG tapi hakikatnya aten SAYAANNGGG sgt kat ibu ngan abah. Allah bless you, amin!

lots of love ;

ten, iki, idot, aya, iyad, ijad ^__^

9 comments:

nn said...

awwwwwww. sweet! :D

Cik Akma said...

uwahhh happy 20th anvsryyy! God bless ;)

shazzy :) said...

nn ; thanks :)

shazzy :) said...

kak akma: heheh amin!

ila syamilla said...

suka suka suka!

kodok hijau the ghost writer said...

selamat ulang thn ke 20 ayah dan mak mertua ku uik..silap lakk. makcik pakcik

shazzy :) said...

i pon suka nyah! haha

shazzy :) said...

hahaha poyo gilerrr ni :P

joegrimjow said...

bile nak update pasal gathering ni
hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...