Sunday, July 4, 2010

sentap jap and this is a very special post to my kakak Fazlin ♥


ya Allah sumpah aku touching gila babs punya bila 2 hari lepas aku on skype, then aku dapat mcm offline messages, panjang gila starting with,

"weh fatin, i dah start mcm baru persan yg u betul2 leaving IB..hmm.. i dont know.. i just teringat our free time..taht we used to camwhore, sing along..hmm"

and lpas baca i tros menangis :'( lagi2 bila i bace passage ni,

"but yeah..its like a lost. we're going separate ways now. no more dramas"

and this was the full conversations.

weh fatin, i dah start mcm baru persan yg u bteul2 leaving IB..hmm.. i dont know.. i just teringat our free time..taht we used to camwhore, sing along..hmm. bila bfast, makan nasi lemak..u mesti nk bynk sambal. nk smbhyng sama2. em kt dshire.. r just like my mom. ask me to eat n all.. kejut i bgn.. pagi2..bila lamabt..muka terkejut u damn hillarious.. we spent time togehter with akmal, hakim..g lepak2..jalan2 ngn u. u bawak i g makan..u tumpangkan i g jalan2. i dont know..what im feeling. but yeah..its like a lost. we're going separate ways now. no more draams..sori, sometimes.. i ten dto be so kasar..selalu nk marah2. em, i dont know. i really hope that we can still keep in touch. u know right, im the type where when i know someone i wll really want to still keep in toch...knowing what ur doing everyday live and all. lasty, i would like to apologise to you..thank you n halalkan segala makna minum i..em, i just wnat u to know..that i had great time knowing u. just keep on going, hv faith in urself. be happy in whatever ur doing..dont let others do decision fr u. yes, u urself know whats the best fr you. ok, bye. ada econs ia plak..hmm take care fatin.

and what i replied to her was exactly like this,

"omg fazlin, im so touched. rasa mcm nak pegi kat u skrg n pelok u ketat2. dont feel like that, i miss you okay. and i know u miss me too. we can just hangout anytime dear, i am so sorry to leave you just like that. i am so sorry kay syg? i will come to sri kdu whenever im free okay? we'll go out and have fun kay? i miss youu. and salah i gak tak bgtahu u awal2. but i did give u some hints which i tak bg kat org laen. i tau u dah dapat agak im leaving but i just donno how to tell u dear.. i rase besalah gak la u dah la tak boleh ngam ngn diorng kan, pasni u sorg2, i mintak maaf kay? haha yeaah nyanyi lagu baby same2 sume kan. ya Allah sangat rindu itu even tak smp sebulan kan i kua ib. and u pon comel apa bile bgn tdo. i kejut slalu taknak bgn. haha i suka share mknn ngn u tp tak suke share ngn diorang haha. syg nnt kite hangout okay? u nak jumpe i ckp je, i'll drive and jumpe u. mmg i akan keep in touch ngn u dont worry okay syg. u pon, jangan mengalah. i tau u kuat. u akan kuat buat IB sorg2 tanpa i. kalau nak cr kawan, i akan ada untuk u okay? i tak tipu. i sayang u. even i mcm mak u, u KAKAK i okay? kakakkkkkkkkkkkkkkkkk :'( omg fazlin, im crying! hahah

okay dah start rindu budak comel ni ♥


boleh tak kalau i nak cakap something kat you? please :)

fazlin, you're like a big systa to me. u know why? because kalau i bangun lambat mesti u nak kejut i gila2 punya. and kalau mcm kita pergi mane2 jalan kan, you jenis mcm memahami tau. ingat tak malam tu sanggup nak teman i pegi uptown? haha we really had fun malam tu. dgn azlan punye kerusi tu. mmg LMAO habis lah kan? HAKHAKHAK! then i ganti dgn tman u bli baju untuk charity dinner, tapi last2 you tak pakai pon. siap emo2 lagi malam tu! haha. lpas tu lepak ngn akmal ngn hakim. *hakim, baek akim bangga fatin sebut nama hakim kat sini! :P sampai pukul 6 pagi kan aritu. yaAllah mmg i takkan lupa okay? sebab mse tu mata i dah tahap 100% mengantuk! haha.

plus, u rajin sangat. rajin yang amat! i mcm jeles gila okay tgok u. and u punye spirit untuk IB oh la la mmg i tabik ah. u tgok lah drpd econs IA u taktau nak buat apa, sampai once ms harjit ckp u dh boleh goes with the flow. mse tu u tak dtg klas. i mcm jeles gila nape i takleh jadi cm you!! okay fine, i bukan jenis tak buat homework tp tulah mcm i ckp kat u, i tak jumpe direction i. tak jumpe future, tak jumpe diri i. so, i nak pegi buat bende yg i suka. i tau i pon sebenanye boleh buat IB tp tulah I asyek rase diri i kne paksa. so, i tak fully-hearted buat IB.

and for u, u dah takde pilihan laen. unless, u nak bayar balik untuk setahun IB. but there's no need okay? i know you can do it! more than 35. u kuat and i tau u boleh buat. babe, nanti kita selalu keep in touch kay? anything kalau you ade masalah ke do tell me okay? jangan simpan sorg2. u suka simpan sorg2 which i rase mcm nak piat2 telinga tu! hehe :P and yeah roger me kalau u dtg sunway!! :DD

fazlin, i miss you :'(


and also the rest of the girls. sorry for all dramas that ive created before. nak gelak bila teringat balik kan? haha i miss you guyssssssss!



and thanks to the guys too. their pictures? nanti lah :)

i miss you fazlin! thanks for being such a great great great buddy ♥

kita masuk youtube weh!


:')

12 comments:

joegrimjow said...

sweeeet
;)

ZACK ENTRY said...

uit?sapa yg juling tu..comel sungguh..=P

shazzy :) said...

hahaha thnks joe!

shazzy :) said...

saye saye! ahahahahaha :P

Cik Akma said...

eee comell.
jgn sedih2. ade mase jumpe laa okay~

Syida Shukor said...

yunk , sedihnya baca ((': dekat luar nanti shazzy akan jumpa ramai org . treasure them ye dear (:

and semoga shazzy aka sntiasa keep in touch dengan dia eh (:

btw , akk tak sempat nak baca entry lama2 , shazzy da keluar IB ?

Hamzah Ian said...

nice pic and nice blog!!! visit me ok?

[~ killerzonboard~ ] said...

har3x!!
ader org x malu nk mntk kite bangge plak.. hehe =P fazlin tlis nm akim xmntk srh akim bngge pn..
har3x!!
jz kddin..
no offense k..
neway, faten stdy kat ne skrg? btpe?

shazzy :) said...

blah la akimmmmmm, hahahaha RAHSIA! :P

shazzy :) said...

sys akma: insyaallah tak sedih, dkat je pon :')

shazzy :) said...

kak syida: nanti shazzy crite k. sedih kan :( kawan baek shaz tu :'(

shazzy :) said...

hamzah: thanks n insyaallah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...