Tuesday, July 27, 2010

puasa ramai2 jom :)


alhamdulillah. things are going well day by day, praise Allah! ♥

bytheway arini aku puasa. saja puasa sunat. actually my roomate ajak. the aku ajak skali sofea. arini kelas aku start pukul 1.30. so tadi keluar rumah dalam pukul 12. tersampai awal la pulak. dah alang2 aku kemas barang then solat zohor tros sebab zohor pukul 1.23pm sekarang ni. teros rushing pegi kelas. suddenly cikgu aku suruh amik stock kat umah sebab dia nak tolong jualkan kat surau. aku pon rushing balik umah. tapi tak kesah la. best gak kadang2 exercise wakakaka. tapi kelas aku habis pukul 5.30 sbb ada malaysian studies. tapi ade meeting sahabat society pulak. nasib baik tak lapar.

skali masa meeting tulaaaa jumpa kakak senior mase kat mersing la apa la. die kate die cam gila muka kat aku. nak kata aku ni fofuler takdelah kan. wahahah pelik2 je. tapi aku mmg cam akak tu sbb dia dulu Lembaga Disiplin Pelajar. bila dah kenal2 dengan yang laen, skali semua 1 blok ngn aku. semua ajak lepak je skrg ni. hahah drastik akak2 nih tapi aku suka weyh! haha. tapii meeting habis lambat, nasib baek sempat berbuka kat ayam penyet! nyummmyyyy! sumpah paling best kot! nanti kalau ade rezeki aku bawak korang makan kat sane. cewah :P

and to all shawl lovers, i dah update new shawls.

usha sini :)

and peeps, jom puasa nisfu sya'ban jom, banyak pahala yang akan kita dapat insyaallah, JOM JOM! ajak semua orang tau :) eh, aku lupa sangat nak inform kat parents aku. mintak2 ibu and abah bukak facebook! suddenly aku rasa aku homesick :[ cewah! tipu jek :P

5 comments:

ayaa alyy said...

ayaa pon tgh puasa. selamat puasa ;)

kobEj0rdan~ said...

ingatkan nak ajak puase ramadhan td:)
tahniah2 krn berpuasa sunat n gud luck menjual:) be ur follower, be mine k

nazirulhazwanws.blogspot.com

ade gmbr baby saye!!hehe

shazzy :) said...

ayaa: selamat berpuasa jugaaa :)

shazzy :) said...

thanks you bro!

cengkerangcipot said...

jom2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...