Wednesday, July 7, 2010

the boyfriends!


hello!

im so excited with the internet connection! gosh, jakun giler kan? but then serious sebab selalu bila dah ramai2 kan internet jadi lambat nak mati =.=

heee. alhamdulillah everything goes well and im officially registered here in the middle of nowhere haha. i dont wanna talk about it yet, perhaps later okay? i didnt drive here. so, susah sikit la if mau pegi makan semua kan tapi takpe next week or next two weeks ke nak bawak kereta i dont care! muahaha

anyway last week i went out with my two boyfriends. well ktorg mcm rapat lah but then susah nak jumpa even depa tu study kat shah alam je pon. i pulak org shah alam. pfftt tapi nak buat mcm mana kan. masing2 ada commitment. gila poyo :P

okay aku sumpah malas nak cerita.




introducing syafiq and hakim ♥ :)

anyway, aku tak sabar mau start blaja! yeay!

sungguh takde motif oh post ni. takpe nanti aku post lagi. and guess what? i havent taken any pictures yet here. well, from my camera lah. from others dah la. thats so not me. hahah takpe nanti aku tunjukkan muka latest aku secepat yang mungkin. bhahaha gila sebab bosan =.=


7 comments:

Ruhil Rosley said...

wah going out with two hot boys, hahah lucky u..

shazzy :) said...

ruhil: they are my boyfriends je lah, not more than that pon :P

xazryx said...

haha .sakit pale la klu nk masuk belajar blk .adoi .

hazman aka species1980 said...

sempoi laa... mesra macam adik bradik pun ada....

shazzy :) said...

azry: sapelahhh yg tak sakit kepala kan? hehe

shazzy :) said...

hazman: heheh well dah lame knal :)

bieha-chan :) said...

aku nak kenal aku nak kenal!!! :PPP
*bieha gatai nie... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...