Saturday, June 12, 2010

tembak tembak poott!


haihhh i nak tuka template! tapi tak jumpa2 lagi pahal doink. ade sape2 tau website yg lawa2 sket tak? :)

okay sayang nak sambung yg pegi phuket. lepas bungy jump tros pegi makan. haha kesian makanan sume kne rogol dalam mase 10 minit je, haha serious kesian doe. bayang ah, order 3 ikan besar masak pedas masam masam2 manis en, lpas sepoloh minit je mmg dah takde isi lansung dah. LANSUNG =.=

lpas tu we went to the shooting range! woot woot! tapi i tak suke, pekak telinga jadi pegi minum ice chocolate dalam bilik kedap bunyi (errr?) tapi kan ice choc tu mcm milo. kentot je. tapi takpe, janji sejuk. dah ah tgah hujan lebat. adik2 i je maen tembak2 tu. tapi kitorang?


yeayy! rock an rock an! tak? eleh! JELES! hehe


heheh comel kan? i tau i tau hahaha ;p


lpas tu g kedai souvenir. menyesal gile tak bli tmpt peti surat tu. dah ah lawa comel plak tu ade gamba gajah! tsk tsk takpe ah jimat duwet sket en ;p tapi dalam diam2, nyesal gak senanye. bukan sikit tapi banyak uwaaaa


adik i ngn gf dye. comel en? weehee takpe takpe due2 belah pihak dah kasi restu tau ;p

destinasi terakhir before msuk hotel, pegi cashew nuts punye factory. sampai2 i ingat dye hidang air yg zapple tu, rupe2nye cashew nuts punye air. dye kisar2 sampai jadi air. haha i pon taktau cne dorg buat tapi sedap la :)


muka happy lpas habiskan banyak makanan kat factory tuh :P miahahaha!

coming up next : phuket fantasea :)

see you guys later!

6 comments:

mimi saidi said...

bercuti sakan yaww!

azaliahjsalleh said...

gamba adik u tuh buat i bengang la !
errrrrr

shazzy :) said...

tu ah pasal mimi :P

shazzy :) said...

hahaha lek la lyaaaaaaaa :)

fiD said...

wah! mmg gembire yerk!

erm... lagu blog ni sedap lol!

sape nyanyi?????

shazzy :) said...

SLEEQ :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...