Sunday, June 13, 2010

Phuket FantaSea ♥


HEHEH okay jom sambung kisah percutian saye lagi.

lepas pegi shooting range, pegi cashew nuts. balik hotel. eeee rase taknak klua hotel lansng wehhh. dah kate 5 star en. memang haih lawa gile, selesa gile oi oi takyah ckp ah =.=

jom kita terjah!


all ladies yg ikot. gila ramai kan? ktorg sume total 14 org. then campur uncle zul's family, jadilah 19 orang :-)

dua wajah yang bakal muncul ne adalah orang2 yang istimewa dalam hidup aku. love you ibu and abah ♥ ♥



mon famille :')

dah dah esoknye plak adalah hari paling best! pegi island! woot woot phi phi island :') haha dalam bot tu sumpah annoying. yela korang bayangkan kalo org siam ckp english dgn broken yg serious terok, dgn sore nyaring plak tu. kalo org yg mabuk laut tu mmg muntah teros =.=


bersih kan bersih kan? mse ne dorg soh ktorg snorkeling sndr dr bot tu. dah ah bot tu jauh. nak kne lawan arus plak tu. sakit otot T__T

i malas nak upload byk2 gamba. kang org nyampah. setiap post mesti kne gamba hha. takpe ah kalo nak tgok lagi pegi fb i k? dont worry i tak makan orang kalo u guys nak add tu add je tap kalo i dah approve pandai2 korang la ye :)


eeeeeeee bosan la layout ne :(

2 comments:

azaliahjsalleh said...

woahhhhhh seronoknya =)
i luv beach teehee

shazzy :) said...

me either ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...