Sunday, June 20, 2010

durian cheese cake yummy! ♥


haha haih bosannya sementara nak tunggu pagi. aku taktau la sejak dua menjak ne susah bebeno aku nak masuk tdo awal. nak kata ade assignment, woops! sorry aku dah free tapi buat sementara waktu lah kan. orang nak ajak klua pon boleh :)

oh oh oh oh oh my god chubbynya pipi i :'( *last year's picture

and now i tengah maen twitter ngan msn je. facebook pon i bia tebukak. ramaiiii je orang online tapi takdek nak tego, merajok ngan korang semua T__T okay tak merajok lah. ade jugak tengah sembang dengan bebarapa orang. lagipon skrg i suka shout2 je kat wall orang. this is the only time pon kalo nak tdo lewat kan. nanti nak masuk kelas balik dah :'(

tadi i pegi empire gallery. AGAIN. bukannye bosan cuma bende tu kan baru lagi. so, orang semua jakun nak penuhkan tmpt tu. i dah mcm nak makan pon kena beratur panjang. dah ah tak makan dr pagi T__T then jumpa amoi cte borak panjang lebar then balik umah cepat2 sbb nak pegi Vistana KL ptg tu. adik2 ade graduation untuk 4 days camp tu. hah malas nak cte pasal tu. annoying ja organizers dia. heh. dah la habis dalam kol 9. bbq started at 7 kot mcm tu, sampai2 makanan dah habis. tak ke sedih? i dapat makan durian cheese cake. perghhh nasib baek ini sedap wa cakap lu weeeeee :DD

tapi naseb baek abah stop kejap pegi makan kat kedai western food. okay kedai ne memang creative gila. tau ah musim bola. semua makanan nak ade name various sports. lpas tu siap pasang TV besar lagi kalo2 orang nak tgok bola. 2 skrin LCD plak tu. mmg banyak btol investment dorang. tapi cool gak! nak kata ramai dtg takdelah. agak2nya sebab kedai tu still baru sangat so tak ramai yg tau kan :)

anyway, siapa ade mengalami masalah yg sama dgn aku? bile upload gamba mesti error. takpon mcm rosak2 gitu? ke aku sorang je? haih sedih ah cmni T__T

12 comments:

Shari said...

chubby yg comel :D

anithDEEBA said...

siyes best ke durian cheese cake?hailaaa.:) btw,mate kamu lawa!

Cik Akma said...

owhh okay bunyi pon mcm best. da laa ade cheeseee muehehe :D

shazzy :) said...

haha omel la sgt =.=

shazzy :) said...

aith: best gilaaa! tapi ne bukan SR punye tau :) haha gamba taun lpas tuuu :P

shazzy :) said...

sys akma: hahaha mesti ah! mmg sdap gila :P

Syida Shukor said...

durian cheese cake ? akak tak suka durian tapi bila gabung macam cheese macam pelik ja hee

shazzy :) said...

hahaha mmg pelik tapi the best cake i
ve ever had kak :)

joegrimjow said...

internet lembap kot
biasanya camtu r

princeduyong said...

pipi tu macam mintak dicubit je...

shazzy :) said...

joe: tulah tapi kdg2 okay :)

shazzy :) said...

princeduyung. hahaha malu malu :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...