Friday, May 21, 2010

for my two beautiful ladies :)


Okay I taktau why im so rajin to update my blog tonight! Hahah seriously I just got back from the curve. We went for dinner. Kak hannah our senior yg blanje! Hehe kat gardens plak tu. Gile mahal okayyy ingat sng ke org baek hati mcm dye nak blanje mahal2 cmtu. Ne pon ktorg betige je pegi. Cube kalo berpuluh-puluh? Tak dapek den nak nolong aih!


Haha anyway this is our senior. Name dye kak hannah. Comel kecik je orgnye :)


Dah alang2, nak buat ucapan tros la untuk dye. Bg dye senyum selebar-lebarnye bfore nak blah IB ne. haha


Okayy at first ktorg jumpe mse I sje2 dtg sri KDU nak usha IB. then kat dye la org petame yg I tak pernah knal tapi tros nanges. WTH kan? Hahah tak senonoh. Nanges sbb kne pakse amek IB so mcm tak willing gila nak amek IB ne.


and tadi tnye dye ape first impression dye kat i. dye jawab ape tau?

"apesal laaaa minah ne dtg balik, aku dah warning dah pasal IB bla3...."

LMAO!



sistersssss :) ♥

As time goes by ktorg dah mcm kakak adik dah. Kadang2 dtg umah tdo, then I penah jugak taun lepas g tdo umah dye then jumpe my super senior, kak nada. Dating ngn eileen gak kat one utama. Mmg best ah takyah ckp! Then esoknye pon best gak sbb kne g skolah aw hahah :P

Lpas tu, kadang2 pegi cte probs kat dye sume, kutuk orang sume hahah. Then ade skali kite pergi dinner gak kat laguna ngn fazlin ♥ chubby =".="

Then dye dah sibokkk ngn IB. ade 2 weeks before the real exam kot. Kite wat mesyuarat tingkap kat library. Hehe ingat tak kak? Mesti ingat kannn :)


Heheh then mmg mgu hectic untuk akak ne ah sbb nak finals. And td ape mimpi dye ajak faz and I pegi dinner. Then dye kate nak blanje. I drpd nak balik shah alam tros tak jadi oh. Hmmphh and skrg taktau nak blk cmne esok. Takpe takpe pikiaq pasti ade jalan! Hehe tapi tak kesah lahh


Walau sejuta batu jarak kite nanti kak, mesti SKYPE okay! Seriously honestly truly akak dah mcm akak saye dah. Cume akak yg "kecik"! Heheh sayang akak banyak :DDDD


Hope post ne boleh buat akak tersenyum lebar lebar sampai nak terkoyak mulut :P hahah OVER!


AND untuk FAZLIN jugak, budak comel yg gedik taktau nak dok diam asyek gelak je keje, i sayang you gile la weh rase mcm nak tumbuk u tiap2 ari sb nak express kan feelings i neh hahah >.<


-sorry, tak feeling ah ckp english sorry bye!



8 comments:

[~ killerzonboard~ ] said...

mmg pown!!
apsal ntah deir dtg balik..
org dh wrning through blog dh!!
har3x!!
xpela fatin..
bnde dh halfway..
so, habiskan je la~

shazzy :) said...

kne hbskan jugak eh? hahaha

Cik Akma said...

eyt dearr bile nak lepak ngn akak lakk??

maisyara Pot! Pot! said...

awek tgh2 tu macam kenal la. siapa nama dia erk?

shazzy :) said...

hehehe okayy nanti dah free sket kite lepak kay :)

shazzy :) said...

fazlin, knal ke mai?

[~ killerzonboard~ ] said...

a'ah..
better habiskan je..
then only decide later..
k?!

shazzy :) said...

buatpe habeskan kalo tau dh tkleyh buatttttttttttttttt :'(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...